Als de keukenklok half vijf slaat, zeg ik de jongens in de keuken gedag. Ik spring op mijn fiets om weer naar huis te gaan: eten met mijn familie. Nog op het parkeerterrein word ik nageroepen door mijn Sous-Chef: “Kun je bij de Landwinkel nog een bloemkooltje meenemen?” Tien minuten later bij de Landwinkel langs en naar huis.

Eten met mijn gezin is een feestmoment. We praten over koetjes en kalfjes en genieten van een heerlijke stimpstamp. Ik wil alleen maar zeggen: het is feest om te eten, en laat dan ook geen dag voorbijgaan om te feesten.

Feest is het ook bij restaurant De Kromme Dissel. Voor slechts € 12,50 ontvangt u een unieke verjaardagskalender van en met de medewerkers van De Kromme Dissel. Als klap op de vuurpijl krijgt u daarbij een voucher voor een driegangen lunchmenu.

Benieuwd naar de kalender? www.krommedissel.nl/kalender

Met culinaire groet,

Tonny Berentsen
Chef-Kok De Kromme Dissel

P.S. Maak uw bezoek aan restaurant De Kromme Dissel compleet en boek het Kromme Dissel arrangement http://bit.ly/yPeEzs, inclusief;
–          een zesgangendiner bij restaurant De Kromme Dissel
–          een overnachting bij Bilderberg Hotel Klein Zwitserland
–          HetBilderbergOntbijt
–          De Kromme Dissel kalender
–          Voucher voor een driegangenlunchmenu

Laat een reactie achter

1 comment

  1. Die kalender is niet alleen handig (de verjaardagen van het Kromme Dissel team zijn al ingevuld) maar de foto’s prikkelen ook om het gerechtje echt te gaan maken. 😉

    En hej, een voucher voor een gratis lunch is natuurlijk helemaal fijn!
    Keep it up!