Bilderberg Hotels opnieuw Green Key gecertificeerd


Renkum, 9 februari 2012 – Alle hotels van Bilderberg hebben ook dit jaar het
Green Key certificaat ontvangen. Gistermiddag kregen de General Managers en MVO coördinatoren tijdens een feestelijke bijeenkomst in het congrescentrum Papendal in Arnhem het officiële Green Key certificaat uitgereikt. Green Key is een internationaal erkend duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche.

Een bedrijf met een Green Key keurmerk voert een verantwoord duurzaamheidsbeleid en doet meer aan het milieu dan de wet en regelgeving van haar verlangt. Het beleid is consequent en overal in de organisatie toepasbaar. De milieuprestaties worden voortdurend verbeterd en er wordt getracht blijvend zuinig en bewust om te gaan met het milieu. Binnen Bilderberg komt dit onder andere tot uiting in het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, LED-verlichting en het actief scheiden van afval om het milieu zo min mogelijk te belasten en het energieverbruik zo veel mogelijk terug te dringen.

Dries van der Vossen, Algemeen Directeur bij Bilderberg: “Bilderberg streeft er naar om voorop te lopen op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Nederland. Mede doordat de normering aanzienlijk verzwaard is voor 2011 en 2012, zijn we nu extra trots dat alle hotels wederom het duurzaamheidskeurmerk Green Key hebben behaald.”

Meer informatie over Green Key kunt u vinden op www.bilderberg.nl/bewust

Fotobijschrift: General Managers en MVO coördinatoren zijn trots op de nieuwe Green Key certificering.

Laat een reactie achter