Bilderberg en Saxion Hoger Hotelonderwijs gaan duurzame samenwerking aan

Renkum, 27 februari 2012 – Op 20 februari hebben Bilderberg en Saxion Hoger Hotelonderwijs, een van de opleidingen van Saxion Hospitality Business School, een duurzame samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze overeenkomst komt voort uit de vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren.

De goede samenwerking tussen Bilderberg en Saxion Hoger Hotelonderwijs (HHO) komt tot stand door onder ander de gelijkwaardige identiteit van beide organisaties. Zo kent Bilderberg de kroonwaarden en Saxion HHO de kernwaarden die beiden de persoonlijke aandacht voor de gasten, studenten en medewerkers beklemtonen. Met de samenwerking-overeenkomst spreken Bilderberg en Saxion HHO het vertrouwen uit dat co-creatie vanuit deze kernwaarden werkt. Beide partijen willen de kansen die deze samenwerking biedt, benutten om innovatie te creëren in hotels.

Saxion HHO-studenten ontmoeten Bilderberg tijdens een aantal momenten gedurende hun opleiding. Dat begint bij een interview met een Bilderberg General Manager tijdens de intake; de selectie voor de opleiding. De student bezoekt Bilderberg tijdens bedrijfsbezoeken op de eerste dag van zijn studie, en kan in een van de hotels een snuffelstage doen in het eerste jaar. Bilderberg biedt stages en managementstages aan voor studenten. Naast deze stages delen Bilderberg en Saxion HHO ook actief kennis tijdens gastlessen, docentstages, adviesopdrachten en afstudeeropdrachten. Afstudeeropdrachten zijn veelal gerelateerd aan het thema generatiemanagement. Het Kenniscentrum Hospitality levert hiermee actueel praktijkgericht onderzoek aan Bilderberg, zodat managers binnen Bilderberg en Bilderberg Club Einstein gefaciliteerd worden in hun leiderschap.

Fotobijschrift: Mirjam Koster, Directeur Hospitality Business School Hogeschool Saxion en Dries van der Vossen, Algemeen Directeur Bilderberg, ondertekenen het samenwerkingscontract.

Laat een reactie achter