Beleef het Ashtonia Arrangement

Boek nu een overnachting bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon inclusief eersterangs kaarten voor het spektakel Ashtonia

  Wegens oorverdovend succes komt Ashtonia terug. Van mei t/m juli gaat dit absurde spektakel van de Ashton Brothers op reis. Beleef een absurd, avondvullend programma vol acrobatiek, magie en heerlijk eten. Reserveer het Ashtonia Arrangement bij Bilderberg en ontvang onder andere eersterangs kaarten, fietsverhuur om bij Ashtonia te komen en een overnachting in een comfortabele kamer inclusief Het Bilderberg Ontbijt. Entreekaarten zijn inclusief drankje en maaltijd.

  De poorten van Ashtonia staan vanaf 24 mei t/m 16 juni weer wagenwijd voor je open in Apeldoorn. Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt op 10 minuten fietsen van het Zwitsal Terrein waar het krankzinnig evenement Ashtonia plaatsvindt. Er is volop plek om je stalen ros te parkeren en het arrangement is inclusief fietsverhuur.

  Over de voorstelling
  Ashtonia is bedacht door The Ashton Brothers. The Ashtons zijn een internationale groep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Op het Zwitsal Terrein in Apeldoorn is een Parade-achtig terrein opgebouwd. Omringd met eettentjes en kleurrijke lampjes staat in het midden één grote blauwe tent – en daarin spelen de Ashton Brothers hun nieuwe show Ashtonia: ruim anderhalf uur vermaak. Het worden een paar bijzondere uurtjes met fysieke fratsen, spannend stuntwerk, goede grappen en veel muziek en geluidseffecten.

  ‘De acts in de tent – vaak origineel, soms uit de oude doos gehaald en in nieuwe jasje gestoken – wisselen elkaar soepel af. Ze bevinden zich op het kruispunt van visuele poëzie en absurdistisch variété en knipogen zowel naar de Britse komiek Tommy Cooper als naar walskoning Andre Rieu.’ Marco Weijers – Telegraaf ★★★★☆

  Nog meer entertainment
  Ashtonia is een onvergetelijke avond uit, inclusief een gezellig diner voorafgaand aan de voorstelling. Het Zwitsal Terrein is ook gevuld met jongleurs, goochelaars, een waarzegster en sneldichters. Dit allemaal in een surrealistische sfeer, zoals je die kent van The Ashton Brothers.

  Combineer je avondje uit bij de The Ashton Brothers met een overnachting in het Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Boek het Ashtonia Arrangement hier.

  N.B.: Al het beeldmateriaal dat gebruikt is in deze blog is eigendom van Floris Heuer.

  Laat een reactie achter