Pop-up restaurant bij Hotel De Bilderberg

Kom in de maanden december en januari op de zaterdagavond heerlijk dineren in het pop-up restaurant in de glazen kas bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

  Het begint langzamerhand donker te worden rondom het statige Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. In de schemering leidt een pad van fakkels en vuurkorven naar een verlichte glazen kas. In de glazen kas klinkt geroezemoes van familie en vrienden die samen aan het genieten zijn van winterse gerechten, dampende Glühwein en elkaars mooie verhalen aan rijkversierde tafels.

  bilderberg-winter-in-the-woods-28

  Tijdens de wintermaanden worden de dagen korter en de avonden langer. In deze tijd wordt de behoefte naar warmte, verbinding en gezelligheid steeds groter. Bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek weten ze als geen ander hoe je de koude wintermaanden doorkomt. Geheel in het thema Hygge – wat staat voor Deense knusheid – kun jij samen met vrienden en familie iedere zaterdag in december en januari genieten van de ultieme sfeer van warmte en gezelligheid in het nieuwe pop-up restaurant in een prachtige glazen kas.

  “Hoteldirecteur Janneke van Beuzekom vertelt trots over het idee achter Winter in the Woods: “We wilden dit jaar iets bijzonders bieden aan onze gasten. Scandinavische knusheid, dat in Denemarken Hygge wordt genoemd, wilden we naar ons hotel toehalen. Warme Glühwein, winterse gerechten, goede gesprekken. In ons pop-up restaurant komt alles samen.


  winter_in_the_woods_tafel In de glazen kas zijn overal lichtjes en aan de lange tafels wordt een ‘sharing diner’ geserveerd. Heerlijke winterse gerechten met Scandinavische invloeden om samen te proeven en te delen. Wat dacht je van een Scandinavische borrelplank, zalmtaart, traditionele gehaktballetjes of als dessert Kladdkaka (chocoladecake)? Je zal je direct thuis voelen in onze sfeervolle glazen kas en een bijzondere avond tegemoet gaan, gewoon op de Veluwe.

   

  Wil jij een onvergetelijk ervaring hebben en een avond in de glazen kas meemaken? Bekijk dan onze speciale Winter in the Woods-arrangementen.

  Laat een reactie achter