Nieuw: Bilderberg Vitality Experience

Ervaar wat vitaliteit voor uw organisatie kan doen

  Een organisatie is zo vitaal als zijn medewerkers. Wat zal er gebeuren als uw organisatie 10% vitaler is? Meer werkplezier, betere prestaties en minder uitval helpen om uw organisatie optimaal te laten groeien. De Vitality Experience is een uniek tweedaags trainingsprogramma van Bilderberg en vitaliteitsexpert Charly Green om organisaties structureel vitaler te maken. 48 uur inspiratie voor topprestaties!


  Gedurende de Vitality Experience verblijft u in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. In twee dagen worden uw uitdagingen gekoppeld aan wetenschappelijke kennis, best practises en persoonlijke coaching. U komt erachter wat het effect van vitale medewerkers op de prestaties van uw bedrijf is en hoe u uw organisatie vitaler kan maken.

  Duurzame inzetbaarheid

  Op het gebied van vitaliteit zijn vergrijzing, overgewicht en inactiviteit grote uitdagingen. Vitaliteit is een belangrijk onderdeel van duurzame inzetbaarheid. Daarbij gaat het niet alleen om het voorkomen van uitval, maar vooral om het hebben van genoeg energie om het beste uit jezelf te halen. Dus om als organisatie optimaal te kunnen presteren is het belangrijk om een goede fysieke en mentale gezondheid van uw werknemers te stimuleren. Vitale medewerkers zijn efficiënter en productiever, aandacht besteden aan vitaliteit betaalt zich uiteindelijk zeker weer terug.

  Gezonde lunchMountainbikenYoga buiten

  Waarom kiezen voor de Vitality Experience?

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u met uw team kiest voor de Vitality Experience. Of dat nu is voor een gezondere leefstijl, beter omgaan met werkdruk of het vergroten van werkplezier en prestaties, de Vitality Experience is voor iedereen. Door te investeren in vitaliteit zijn uw medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen. Dit resulteert uiteindelijk in een lager ziekteverzuim, een betere kwaliteit en meer ruimte voor innovatie en creativiteit. Bij veel organisaties staat vitaliteit op de agenda, maar bij veel is het ook nog niet volledig geïntegreerd. Met de Vitality Experience ervaart u, onder leiding van topsporters en vitaliteitscoaches, wat u zelf kunt doen om als team vitaler te worden.

  Het tweedaagse programma is volledig op maat en wordt in samenwerking met u samengesteld. Hierdoor sluit het naadloos aan op de uitdagingen en doelstellingen van uw organisatie en kunt er het maximale uit halen. Bilderberg brengt graag het beste in iedere zakelijke bijeenkomst naar boven. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met de beste trainers van Nederland en unieke programma’s samengesteld die organisaties daadwerkelijk verder brengen. Met Run Your Hotel lopen organisaties 48 uur mee in ons hotel en ontdekken zij zo de kracht van gastvrijheid. Met de Vitallity Experience geven wij organisaties de inspiratie, motivatie en tools om te groeien vanuit vitaliteit.

   

  Residence Groot HeideborghDus wilt u ook graag inzicht in de kwaliteit van uw medewerkers en er alles aan doen om samen met uw team vitaliteit in de organisatie te brengen en te borgen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)577 46 44 44 of stuur een mail naar heideborgh.reservation@bilderberg.nl, wij helpen u graag verder!

   

   

  Laat een reactie achter