Winter in the Woods

Het wordt een warme winter bij Hotel De Bilderberg

  Wil jij een kerstevent, nieuwjaarsborrel of kick-off van het nieuwe jaar organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Dan ben jij deze winter bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, op de Veluwe, aan het juiste adres! Het hotel wordt namelijk omgetoverd tot ‘Winter in the Woods’, met een sfeervol aangeklede glazen kas.

  De glazen kas

  Op het grasveld voor Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, tussen de prachtige Veluwse bossen nabij Arnhem, staat van half november tot en met januari 2019 een glazen kas, gevuld met lichtjes en warmte. In de kas staan in de sfeer van Hygge – de Deense knusheid – lange, rijk versierde tafels vol smaakvolle gerechten. De glazen kas bij Hotel De Bilderberg is deze winter de plek om samen te komen, te vieren en te proosten.

  Exclusief of aanschuifavonden

  Kom je met 50 personen of meer? Dan is het mogelijk om de glazen kas in Oosterbeek exclusief af te huren. Hiermee wordt de kas een perfecte locatie om samen terug te kijken op het afgelopen jaar en de successen te vieren.

  Heb je een klein team maar grote wensen? Kom dan naar onze aanschuifavonden. Twee keer in de maand organiseren we een avondvullend programma dat je niet snel zult vergeten.

  Dineren & Vermaak

  Aan de lange tafels serveren wij een ‘sharing dinner’. Heerlijke winterse gerechten met Scandinavische invloeden om samen te proeven en te delen. Wat dacht je van een Scandinavische borrelplank, zalmtaart, traditionele gehaktballetjes of als dessert Kladdkaka (chocoladecake)?

  Met muziek, een pubquiz of tafelentertainment maken we de avond onvergetelijk. En wil je het verder uitbreiden? Dat kan! Denk dan aan een workshop cadeaus inpakken, zelf Glühwein maken of een silent disco.

   

   

   

   

   

   

   

  Mogen wij je verwelkomen?

  Ervaar deze winter het ultieme Hygge-gevoel, de Deense knusheid en Scandinavische warmte, gewoon bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek op de Veluwe, waar vieren en verbinden centraal staat.

   

  Laat een reactie achter