Assistant neemt traditionele rol van secretaresse over anno 2015

Samen met Assistant2 en Schouten & Nelissen organiseert Bilderberg dit jaar Assistant2day

  Koffie halen en afspraken plannen zijn al lang niet meer de kerntaken van de secretaresse anno 2015. De traditionele secretaresse wordt steeds vaker vervangen door Assistants: hoogopgeleide multitaskers die inhoudelijk meedenken met het beleid van de organisatie. Bilderberg organiseert dit jaar het evenement Assistant2day. Meer dan 100 Assistants worden uitgenodigd voor diverse workshops!

  Onderzoek naar de rol van secretaresse

  Ter gelegenheid van secretaressedag op 16 april heeft detacheringsbureau Assistant2 de veranderende rol van secretaresse onderzocht. De uitkomsten tonen aan dat de functie vooral door techniek en efficiency is geëvolueerd tot die van een Assistant. De Assistant anno 2015 organiseert, houdt overzicht, verwerkt informatie, denkt mee met het management en is proactief. Steeds vaker is hij/zij hoogopgeleid met een achtergrond in bijvoorbeeld Communicatie of HR.

  Lees hier het trendrapport.

  Evenement: Assistant2day

  Samen met Assistant2 en Schouten & Nelissen organiseert Bilderberg dit jaar Assistant2Day. Meer dan 100 Assistants worden uitgenodigd om gratis deel te nemen aan een programma van zes workshops naar keuze (onder andere Personal Branding, Mindfulness, Inzicht in Persoonlijke Kwaliteiten), waarbij vooral praktische tools worden aangereikt die de Assistant direct kan toepassen. Het doel van Assistant2Day is het zo snel mogelijk up-to-date brengen van de Assistant en dus zijn of haar manager.

  Het evenement vindt dit jaar nog op een centrale locatie plaats in Bilderberg Hotel ’t Speulderbos in Garderen. De bedoeling is om op donderdag 16 april aanstaande de trend te zetten voor een landelijke ontwikkeling, zodat er in 2016 een Assistant2Day op meerdere Bilderberg locaties in Nederland zal plaatsvinden.

  Zet uw secretaresse in het zonnetje

  health, beauty, resort and relaxation concept - beautiful woman16 april is het secretaressedag! Geef uw secretaresse een Wellness cadeaubon waar ze kan genieten van verschillende behandelingen met vriendinnen bij THALGO Spa & Beauty Hoevelaken. Bestel nu voor €50 per persoon in plaats van €67,50! Inclusief 60 minuten behandelingen welke zij zelf kan samestellen. Na afloop staat een kop koffie of thee met heerlijke cupcakes voor haar klaar in de bar.

  Wilt u meer informatie of de cadeaubon bestellen? Bel dan nu met 033 – 253 41 20 of stuur een e-mail naar klepperman@bilderberg.nl

  Laat een reactie achter