Bewonder de tentoonstelling: “Sisi, Sprookje en werkelijkheid”

Ontdek het sprookjesachtige leven van Keizerin Sisi met de expositie in Paleis Het Loo

1

  Keizerin Sisi kennen wij allemaal van de prachtige films en boeken. Maar vanaf dit voorjaar is er ook een indrukwekkende tentoonstelling te bewonderen over haar sprookjesachtige leven. De expositie ‘Sisi, sprookje & werkelijkheid’ is van start gegaan op 10 april in Paleis Het Loo. Ga jij ook deze unieke tentoonstelling bewonderen?

  Keizerin Sisi voorstelling in Paleis Het Loo

  Op 10 april is de indrukwekkende tentoonstelling over het leven van Sisi van start gegaan. Bewonder het inspirerende leven van de jonge prinses Elisabeth van Beieren. In de expositie zal naast het geromantiseerde beeld uit de films, ook de tragische kant van haar leven worden belicht. Door middel van schilderijen, foto’s, filmfragmenten en persoonlijke bezittingen wordt haar leven verteld. Thema’s die onder andere voorbij zullen komen zijn: haar jeugd, het leven als keizerin aan het Weense hof, de kroning tot koningin en de obsessie van haar uiterlijk. De expositie is zeer uniek, want nooit eerder werd zo’n grote en veelzijdige tentoonstelling over Sisi georganiseerd buiten Oostenrijk.

  KKOvernachten in Koninklijke sferen

  Na een indrukwekkende dag in Paleis Het Loo heerlijk tot rust komen? Kom ontspannen bij het naastgelegen Hotel De Keizerskroon. Een gastvrij hotel omringd door de prachtige bossen van de Veluwe. In het hotel geniet u van heerlijke gerechten in het à la carte restaurant of van een verfrissende duik in het overdekte zwembad. Met het Keizerin Sisi arrangement overnacht u inclusief ontbijt en ontvangt u entree tot de tentoonstelling!

  Lees hier meer

  Apeldoorn Sisi hotelkamer bij hotel de Keijzerskroon. © Maarten SpranghDe Sisi Suite

  Uw overnachting extra speciaal maken? Verblijf dan in de unieke Sisi Suite. In deze sfeervol ingerichte Suite voorzien van een Twin bed, apart zit gedeelte en historische meubelstukken geniet u van de unieke ambiance. U waant zich voor even prins of prinses in deze sfeervolle suite. Voor meer informatie of de suite reserveren kunt u contact op nemen met het hotel via +31 (0)55 521 77 44 of keizerskroon@bilderberg.nl

   

  Laat een reactie achter

  1 comment

  1. Barbara van Schaik

   Prachtige actie van de Sisi Suite op fb! Ik gun mijn dochter Mandy van Rheenen deze overnachting om samen met haar Australische vriend nog even te genieten van jullie pracht #Hotel voordat hij weer terug naar Australie gaat! Ik duim voor ze! Groet Barbara