Bilderberg Europa Hotel begint dit seizoen met een nieuwe look!

Nieuwe hotelkamers in het hotel in Scheveningen zorgen voor een nieuw uiterlijk

Het Bilderberg Europa Hotel is ideaal gelegen direct aan het strand van Scheveningen en op loopafstand van het theater en de boulevard. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om een groot gedeelte van de hotelkamers in het hotel te vernieuwen. Met het resultaat: een compleet nieuw uiterlijk van het hotel. Perfect voor een paar dagen genieten in Scheveningen!

In de afgelopen maanden zijn de hotelkamers van het Europa Hotel gerenoveerd. Met als resultaat, gloednieuwe kamers die extra comfort en uitstraling bieden. Zo is de nieuwe Deluxe kamer ingericht met een modern design en een Kingsize bed. Om nog meer comfort te bieden, is de kamer voorzien van een 40 inch flatscreen TV en een badkamer met luxe inloop douche en rain shower. Het uitzicht is niet veranderd, er kan nog steeds vanaf het balkon genoten worden van de zonsopkomst of zonsondergang met uitzicht op zee! Heerlijk om tot rust te komen en te genieten na een indrukwekkende dag in Den Haag of op het strand.

EuropaHotelbadkamer1-LREuropaHotelkamer4-LREuropahotelkamer1-LR klik op de foto om deze te vergroten

 

 

Win een overnachting!den Haag beach, the Netherlands

Wilt u samen met een vriend(in), partner of familielid ook de nieuwe kamers bekijken en overnachten aan de kust? Tag in het Facebook bericht degene die u een overnachting zou gunnen en waarom. Wie weet wint u wel een ontspannende overnachting in Scheveningen! Klik hier om mee te doen.

Voorwaarden Facebookactie ‘Win een overnachting’

1. Meedoen kan van 8 april tot 15 april 2015
2. Bilderberg verloot 5x een overnachting in een Deluxe kamer voor twee personen inclusief ontbijt in Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
3. Om kans te maken op de prijs reageer je op of deel je het Facebookbericht, met daarin de persoon die je mee wilt nemen getagt plus een reden waarom hij of zij deze overnachting verdiend
4. Bilderberg kiest zelf de prijswinnaars. Hun naam wordt gedeeld op Facebook.
5. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Wanneer de prijswinnaar binnen 14 dagen niet heeft gereageerd vervalt de prijs.
6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
7. De reservering moet gemaakt worden voor 15 mei 2015 voor een verblijf in de periode van 16 april tot en met 30 juni 2015. Reservering is op basis van beschikbaarheid.
8. Prijswinnaars wordt gevraagd een recensie te schrijven van het verblijf. Met deelname aan de actie geeft de deelnemer toestemming aan Bilderberg om deze recensie te publiceren.

Laat een reactie achter