Werk aan de winkel: Hotel De Bilderberg krijgt een nieuw uiterlijk

Het sfeervolle hotel in Oosterbeek wordt flink verbouwd

Een hotel prachtig gelegen midden in de groene bossen van de Veluwe, en toch heel eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg. Bij Hotel De Bilderberg heeft u gegarandeerd een rustgevend verblijf en een succesvolle vergadering of bijeenkomst. Niet voor niets is het hotel in Oosterbeek al sinds de beroemde Bilderberg conferentie in 1954 dé plek voor zakelijke ontmoetingen. Om dat ook in de toekomst zo te blijven worden de openbare ruimtes, het restaurant en de vergaderruimtes in een compleet nieuw jasje gestoken.

Voortgang renovatie

barIn februari is de grootschalige verbouwing van het nieuwe Hotel De Bilderberg gestart, die in juni officieel onthuld zal worden. De vergaderruimtes in de vleugel van het hotel zijn al klaar om in gebruik te nemen en ook de lobby is voorzien van een nieuw interieur. Restaurant De Mediterraan wordt getransformeerd in een volledig nieuw restaurant passend bij de nieuwe stijl van het hotel. Half juni zullen ook de overige vergaderruimtes gereed zijn.

 

Een nieuw uiterlijk

vergader23Alle 27 vergaderruimtes worden compleet getransformeerd en voorzien van nieuw interieur en de beste vergaderfaciliteiten. De grote ruimten hebben daarbij ieder een eigen thema, gebaseerd op wereldlocaties waar de belangrijke beslissingen worden genomen, zoals The Oval Office. Zo worden deze ruimtes de ideale locatie om ook uw vergadering of training een succes te maken. De lobby wordt daarbij een ontmoetingsplek, om de dag na te spreken of samen te proosten op een inspirerende dag. De enige openbare ruimte die hetzelfde blijft, is het sfeervolle Italiaanse restaurant Trattoria Artusi.

 

janneke-van-beuzekom.png__456x540_q85_crop_subsampling-2Vergaderen of trainen op de Veluwe? Vanaf juni zal het gehele hotel een nieuw uiterlijk hebben. De nieuwe vergaderruimtes met ieder een eigen thema zal zorgen voor een inspirerende en sfeervolle vergadering of bijeenkomst. Kom het eerste resultaat al bewonderen. We verwelkomen u graag bij Hotel De Bilderberg.”

Janneke van Beuzekom, Hoteldirecteur Hotel De Bilderberg

 

Eerste resultaten

nieuwebilderberg  nieuwebilderberg2nieuwebilderberg3nieuwebilderberg4

 

Laat een reactie achter