Tripadvisor beloont Bilderberg met Certificaat van uitmuntendheid

Het prestigieuze certificaat van Tripadvisor is dit jaar weer uitgereikt

Het prestigieuze Certificaat van uitmuntendheid is dit jaar weer uitgereikt. Dit certificaat erkent horecabedrijven die consequent uitstekende reizigersbeoordelingen op Tripadvisor ontvangen. Tripadvisor heeft het certificaat aan maar liefst acht Bilderberg hotels toegekend.

Certificaat van uitmuntendheid

winaaar2015Het Certificaat van uitmuntendheid wordt sinds 2010 jaarlijks uitgereikt door Tripadvisor. Tripadvisor is de grootste reiswebsite ter wereld. Het certificaat erkent horecagelegenheden die uitstekende reizigersbeoordelingen op Tripadvisor ontvangen. Horecabedrijven die het certificaat onvangen, laten uitstekende gastvrijheid zien en vertegenwoordigen het topsegment van alle bedrijven op Tripadvisor. De winnaars worden dus bepaald door de reizigers, aan de hand van hun waarderingen en beoordelingen.

 

Winnaars

ho

Om te bepalen welke gelegenheden het certificaat verdienen wordt er rekening gehouden met verschillende aspecten. Zo wordt er gekeken naar de waarderingen bij beoordelingen, de algemene waardering en de kwantiteit en recentheid van beoordelingen. Bilderberg heeft maar liefst acht hotels die het Cerfiticaat van uitmuntenheid 2015 in onvangst hebben mogen nemen. Drie stadshotels; het Garden Hotel en Hotel Jan Luyken in Amsterdam en Grand Hotel Wientjes in Zwolle. Daarnaast vier hotels op de prachtige Veluwe; Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn, Hotel De Buunderkamp in Wolfheze, Hotel De Bilderberg in Oosterbeek en Hotel De Klepperman in Hoevelaken. Ook in het zuiden van het land valt Bilderberg in de prijzen. Château Holtmühle in Tegelen heeft ook het certificaat in ontvangst mogen nemen.

Laat een reactie achter