Lauswolt swingt en bruist!

Maandelijks blog van Landgoed Lauswolt - Mei 2015

  Het is lente op het Friese landgoed van Lauswolt. De tuin kleurt prachtg lichtgroen in de lentezon, de rododendrons staan volop in bloei en de bloesems van onze fruitbomen zien er geweldig uit. Ook de kruidentuin begint weer weelderig te bloeien, zodat onze koks weer volop verse kruiden uit eigen tuin kunnen plukken. De komende maanden speelt onze tuin dan ook een grote rol in onze evenementen. Lees hier de hoogtepunten van mei en juni.

  Lente in onze keuken

  Ook ons team heeft het voorjaar in zijn bol. Chefkok Arjan Bisschop serveert u deze maand prachtige nieuwe creaties met Nederlandse asperges, mals lamsvlees, jonge groentes en verse aardbeien. Ook Anil Palé, onze Maître, heeft samen met zijn team een aantal prachtige voorjaarswijnen geselecteerd waar ze u graag kennis mee laten maken.

  beeld_lauswoltLauswolt golftournooi

  Slaat u graag een balletje? Op 30 mei organiseert Landgoed Lauswolt samen met onze ‘buurman’ Golf & Countryclub Lauswolt een jaarlijks golftoernooi. Deze golfwedstrijd is voor gasten van het hotel en leden van de club. De prachtige golfbaan bevindt zich direct in de achtertuin van het landgoed, en biedt voor iedereen een mooie uitdaging. Tijdens een geweldige dag strijden de deelnemers om mooie prijzen, zoals een compleet verzorgd verblijf op Lauswolt, kaarten voor het Lauswolt Zomerconcert, flessen Champagne en nog veel meer. Aansluitend aan de wedstrijd geniet u als deelnemer of partner van een compleet verzorgd diner. De kosten voor de wedstrijd inclusief diner bedragen  € 99.00 per persoon. Natuurlijk is er de mogelijkheid om te blijven overnachten op ons landgoed. We hebben hier een mooi arrangement voor.

  Lees meer

   

  7834-lrLauswolt Zomerconcert

  Heeft u 21 juni al gereserveerd in uw agenda? Het fameuze Lauswolt Zomerconcert komt er weer aan. Dit jaar zal niemand minder dan Pia Douwes ons samen met het Noord Nederlands Orkest meenemen in de wereld van de musical. Het belooft weer een prachtige middag te worden. Het gaat ongelooflijk hard met de verkoop van kaarten, we hebben al 1100 kaarten verkocht! Wilt u er bij zijn boek dan uw online kaarten met overnachting.

  Lees meer

   

  aspergeWitte goud event

  Op 2 juni organiseren we weer een “Witte goud event”, alles dat met “Wit goud” te maken heeft; asperges, auto’s, boten, sieraden, lifestyle en Champagne zal te zien en te proeven zijn. We hebben hier nog 10 vrijkaarten voor beschikbaar. Deze prachtige avond inclusief diner en dranken bieden wij u kosteloos aan op voorwaarde dat u wel bij ons blijft slapen.

  Aanmelden? Bel dan snel even met Helma Stiekema: 0512-384 123 of mail lauswolt.reservation@bilderberg.nl.

  Ook liggen onze sloepen alweer te stralen in het water bij Eernewoude. Mocht u zin hebben om even lekker het water op te gaan dan kunnen we dit natuurlijk verzorgen. Ook maken we graag een goedgevulde picknickmand, want het water maakt “hongerig”

  U ziet, weer volop activiteit op en rond ons landgoed, we staan met het team dan ook graag weer klaar om u binnenkort te mogen ontvangen,

  Heel fijne dagen en hopelijk Oant Sjen op Lauswolt,

  Marc van Gulick en team Bilderberg Landgoed Lauswolt

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Laat een reactie achter