Op naar een Nederlandse wijngaard

Proef wijnen van eigen bodem bij Wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk

  Heeft u al eens een echte Nederlandse wijngaard bezocht? In Nederland zijn er ongeveer 170 wijngaarden, dit maakt het zeker de moeite waard om er één te bezoeken. Zo bent u van harte welkom bij Wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk. Bezoek de wijngaard en proef de wijnen van eigen bodem!

   

  Wijngaard Aan de Breede Beek

  wijngaardOp het prachtige Langoed Slichtenhorst is Wijngaard Aan de Breede Beek gelegen. Door de ontwikkeling van speciale rassen is het mogelijk om in het Nederlandse klimaat druiven te telen en daarvan goede wijnkwaliteit te realiseren. Naast een bezoek op de wijngaard, kunt u ook deelnemen aan een wijnproeverij, speciale wijnfestiviteiten of fietsen in de prachtige omgeving.

   

  Overnachten nabij wijngaard

  kleppermanCombineer uw bezoek aan Wijngaard Aan de Breede Beek in Nijkerk met een verblijf van twee nachten bij Hotel De Klepperman. Fiets in de ochtend vanuit het hotel richting de wijngaard. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand mee met streekkazen en stokbroden. Na het bezoek aan de wijngaard, kunt u nog een heerlijke wandeling maken op het landgoed!

  Bekijk het arrangement

  Laat een reactie achter