Smaakvol brunchen in sprookjesachtig Kasteel Doorwerth

Genieten van een gastronomische kasteelbrunch in het koetshuis van Kasteel Doorwerth.

Wilt u ook genieten van een heerlijke brunch bij Kasteel Doorwerth? Iedere laatste zondag van de maand (tot en met 1 juli 2019) serveert Kasteel Doorwerth een uitgebruide kasteelbrunch voor u. Kom ook heerlijk genieten van de overheerlijke brunch met diverse specialiteiten, in een prachtige en rustige omgeving.

In een klein, groen dorpje in de buurt van Arnhem, vindt u aan de rand van de Veluwe en omringd door de groene uiterwaarden Bilderberg Kasteel Doorwerth. Een sprookjesachtig kasteel waar u de historische geschiedenis nog kan proeven.

Brunch Kasteel Doorwerth

Iedere laatste zondag van de maand  (tot en met 1 juli 2019) serveert Kasteel Doorwerth een zeer uitgebreide kasteelbrunch voor u. U kunt komen genieten van diverse specialiteiten van de chef-kok, in het romantische koetshuis. Door het zachte licht van meer dan 150 brandende kaarsen in kroonluchters en de historische sfeer, geniet u op een heel andere wijze van uw kasteelbrunch.

Om 11:00 wordt u ontvangen in het kasteel, waarna u vervolgens tot 13:00 uur kunt genieten van de overheerlijke specialiteiten die de chef-kok voor u bereid. Bij de prijs zit niet een toegangskaart voor een bezoek aan het kasteel museum inbegrepen.

Prijzen:

Volwassene € 29,50 per persoon

Kinderen tot 12 jaar € 14,75 per persoon

doorwerth_7846_kroonluchter.jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2 doorwerth_0043_dineropstelling.jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2 tbr_brunch_counter Doorwerth Trouwevent-017

Heerlijk eten en ontspannen, een cultureel bezoek aan het museum en daarna nog even tot rust komen in de prachtige omgeving van het kasteel. Een heerlijke zondag voor u en uw familie. Wilt u ook komen genieten van onze heerlijke brunch, neem dan contact op. U bent van harte welkom

Reserveer nu uw brunch bij Kasteel Doowerth.

Telefoon: 026 333 34 20

Laat een reactie achter