Breng uw vergadering naar buiten

De beste tips om buiten te vergaderen

Vergaderen; met zijn allen om een tafel, met een kopje koffie erbij. Het klinkt als een heel gewone vergadering, niks mis mee toch? Het kan ook anders! Samen komen in een prachtige omgeving, brainstormen in de bossen en naar elkaar luisteren in de frisse buitenlucht. Bilderberg biedt u diverse mogelijkheden om uw vergadering net iets extra’s te geven.

 

Buiten vergaderen

Verander uw vergadering in een beleving en veras iedereen met net dat beetje extra’s. Diverse Bilderberg hotels bieden u een andere manier van bijeenkomen aan, namelijk buiten vergaderen. Breng uw overleg, management meeting of brain storm sessie naar de natuur en creëer een totaal nieuwe sfeer en beleving tijdens een vergadering. Buiten vergaderen zorgt ervoor dat uw vergadering inspirerend wordt en verfrissend werkt. Bilderberg biedt u verschillende mogelijkheden om buiten vergaderen toe te passen.

 

Echt buiten vergaderen

Acacia BoomTijd voor wat inspiratie? Kies er dan voor om uw vergadering in zijn geheel buiten te realiseren. Zowel lange als korte vergadersessies kan Bilderberg voor u faciliteren. U kunt kiezen voor lange tafels die u voorzien van ruimte en gemak, maar ook voor een inspirerende sessie in een heksenkring waar u met uw groep flink ”out of the box” kunt denken. Daarnaast kan iedere vergadering worden voorzien van een flip-over, schrijfmaterialen en eten en drinken.

Break out sessions

Successen behalen tijdens de vergadering? Diverse hotels hebben inspirerende plekken ingericht om tussen de vergadering door een kort break te nemen. Denk bijvoorbeeld aan picknicktafels, zitzakken, heksenkringen van boomstammen en andere zitjes in het bos. Ook een heerlijke wandeling of picknicklunch in de buitenlucht zijn goede manieren om wat afwisseling te geven aan uw bijeenkomst. Ideaal om met kleinere gezelschappen even rustig na te praten of om wat nieuwe energie op te bouwen. Kies bijvoorbeeld voor de wandeling door de tuinen van Paleis Het Loo bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon of een picknick in het bos bij Bilderberg Hotel Woflheze.

Gecombineerd vergaderen

scooter_veluwe_event.jpg__720x420_q85_crop_subsampling-2Liever uw vergading binnen laten plaatsvinden, maar wilt u na de tijd uw vergadering met een leuke activiteit afsluiten? Kies dan uit de vele activiteiten en faciliteiten die Bilderberg Hotels u te bieden hebben. Gaat u voor iets actiefs, kies dan voor een ritje op een elektrische scooter door de omgeving van Wolfheze, een potje midgetgolf midden in de bossen bij Résidence Groot Heideborgh of een actieve fietstocht door de Natuur in de omgeving van Hotel de Keizerskroon. Gaat u toch liever voor iets ontspannends? Kies dan voor een heerlijke barbecue op het terras bij Kasteel Vaalsbroek, of een Italiaanse kookworkshop in Hotel de Bilderberg.

 

Buiten vergaderen bij Bilderberg hotels

Vergaderen tussen de bladeren bij Hotel ’t Speulderbos

Speulderbos 1Hotel ’t Speulderbos biedt u letterlijk vergaderen tussen de bladeren in een prachtig bos. Op een unieke plek midden in het Speulderbos kunt u op een ontspannen manier vergaderen. Kom samen tussen de bomen met een voorzichtige zonnestraal die het bos verlicht, en ontdek hoe u uw vergadering naar buiten kan brengen. Met boomstammen als stoelen, koffie/thee en water en een flip-over voor notities, kunt u op deze plek compleet out-of-the box vergaderen.

Bourgondische sfeer in Noord-Limburgs landschap

Man With Gps And PlanHotel de Bovenste Molen biedt u alle rust en gezelligheid die Limburg u te bieden heeft. Gelegen aan de rand van het centrum van Venlo, maar toch direcht aan een prachtig bosgebied. Het hotel biedt diverse mogelijkheden om uw vergadering wat leven in te blazen. Ga bijvoorbeeld voor diverse wandelingen door de prachtige bossen rondom het hotel. Kies bijvoorbeeld voor een GPS- of fotowandeling. Gaat u liever voor een sessie waar u met uw groep kunt brainstormen in de ‘’heksenkring’’ of lekker picknicken tussen de vergadering door, ook dit is mogelijk. Met al deze mogelijkheden kunt u in overleg uw vergadering aanpassen aan uw wensen. Tijd voor wat frisse inspiratie!

Zuidelijke gastvrijheid bij Kasteel Vaalsbroek

Bilderberg Hotel De Bovenste Molen - Terras - BuitenkeukenOp het historische landgoed van Kasteel Vaalsbroek kunt u vergaderen tussen de Zuid-Limburgse heuvels of in de prachtige kasteeltuin. Kasteel Vaalsbroek biedt u diverse mogelijkheden om op een andere wijze te vergaderen. Geniet in de zon van een goed gevulde picknick mand om wat nieuwe energie op te doen of kijk terug op de meeting onder het genot van een heerlijke barbecue op landgoed Vaalsbroek. Laat de wind eens anders waaien en kies voor een inspirerende manier van vergaderen.

Vergaderen in het geheim van Friesland

lauswolt_7976_golf.jpg__1070x786_q85_crop_subsampling-2Een prachtig landgoed, verscholen in de adembenemende natuur van Friesland. Ook op Landgoed Lauswolt kunt u er voor kiezen om buiten te vergaderen. Naast de prachtige terrassen is er ook een hele mooie achtertuin. Deze tuin leidt naar het bos waar regelmatig groepsactiviteiten, lunches of borrels worden gehouden. Deze mogelijkheden kunnen worden uitgebreid naar vergaderen. Uw vergadering een echte beleving maken? Dat kan ook! Landgoed Lauswolt biedt vier kosteloze updates om uw bijeenkomst net dat beetje extra te geven.

Vorstelijk vergaderen bij Hotel de Keizerskroon

paleishetlooHotel de Keizerskroon is gelegen naar Paleis het Loo en heeft een schitterende historie. De Keizerskroon biedt u het wandelend vergaderen arrangement. U wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie en Veluwse lekkernijen. Vervolgens ontvangt u de routebeschrijving, een heerlijke lunchpakket en toegangskaarten tot het Paleispark. Al wandelend kunt u vergaderen en geniet u van het prachtige park met Paleis het Loo op de achtergrond, van uw lunchpakket. Bij terugkomst kunt u uw bijeenkomst afsluiten met een heerlijke verfrissing.

Ongedwongen sfeer in bosrijke omgeving

031057_019Bij Hotel Wolfheze kunt u heerlijk tot rust komen, maar er zijn ook genoeg activiteiten die u kunt doen. Voor een vergadering bij Hotel Wolfheze en Hotel De Buunderkamp kunt u weer voor iets heel anders gaan. Met een bolderkar gevuld met koffie/thee, vergaderspullen en een flip over, kunt u vergaderen midden in de natuur. Kies voor een comforabele zitzak of een heksenrking. Wilt u graag een lunchen, dan kunt u kiezen voor een heerlijke picknick op locatie van de vergadering of kom genieten op het heerlijke terras. Voor een leuke afsluiting van de vergadering kunt u ervoor kiezen om na de tijd een potje pitch en put te spelen. U kunt ook kiezen voor iets heel anders, namelijk een workshop schapendrijven.

Rust, ruimte en een geweldige service

picknickenBij Hotel De Buunderkamp kunt u optimaal genieten van de mooie omgeving in een informele sfeer. Neem plaats aan één van de picknicktafels en laat u verwennen door de Chef kok. Het voorgerecht wordt in een tapas vorm geserveerd. Het hoofdgerecht wordt door middel van Life Cooking bereid. Met de barbecue heeft u de mogelijkheid om optimaal te kunnen genieten van de fantastische omgeving van het hotel. De manier van dineren
maakt de sfeer informeel en biedt de mogelijkheid met iedereen te kunnen praten. Hotel de Buunderkamp beschikt over twee terrassen die zich te midden van de bostuin bevinden.

On-top service in de buitenlucht

Bij Bilderberg kunt u op en top genieten van de persoonlijk service en gastvrijheid die de medewerkers u bieden. Wij denken met u mee, zorgen voor de beste faciliteiten en maken bereiden de meest heerlijke lunches en diners voor u. Zo kunt u onbezorgd vergaderen en gegarandeerd genieten van de service die onze Maitre B’ u biedt. Zij zal voor u klaar staan om u te voorzien van alle gemakken, die u fris en scherp houden gedurende uw vergadering.

 

Meer inspiratie voor uw buitenactiviteit

Wilt u ook iets extra’s toevoegen aan uw vergadering? Bilderberg biedt u genoeg inspiratie voor leuke buitenactiviteiten die u kunt doen na of gedurende uw vergadering. Een leuke, gezellige en inspirerende activiteit geeft een extra ontspannend gevoel en werkt daarnaast goed voor de teambuilding. Met de vele mogelijkheden die Bilderberg hotels u biedt, is er genoeg om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor iets actiefs zoals een survivaltocht, een hardloopclinic of een leuke scootertrip door de omgeving. U kunt ook kiezen voor iets meer ontspanning zoals een lekkere barbecue, een heerlijke wandeling met GPS of ga voor een gezellig potje midgetgolf in het bos.

Meer informatie.

Laat een reactie achter