Een unieke voorstelling in de buitenlucht: Lauswolt Zomerconcert

Geniet van de muzikale klanken van het NNO orkest tijdens het openluchtconcert

Middenin het Friese landschap ligt het prachtige Bilderberg Landgoed Lauswolt. Al jaren vindt hier hét succesvolle evenement Lauswolt Zomerconcert plaats. Een uniek concert in de openlucht, die u zeker niet mag missen! Op zondag 21 juni 2015 kunt u weer volop genieten van muzikale klanken tijdens het concert, culinaire gerechten en een heerlijke overnachting op Landgoed Lauswolt.

Over het zomerconcert

hapjes_lwOok dit jaar organiseert Bilderberg Landgoed Lauswolt het beroemde Lauswolt Zomerconcert! Tijdens dit unieke openluchtconcert op zondag 21 juni zullen de klanken van het Noord Nederlands Orkest te horen zijn. In de avond wordt er een culinair en verrassend driegangendiner geserveerd en overnacht in een comfortabele hotelkamer. Kortom: een ontspannen avond gevuld met muzikale klanken, een heerlijk driegangendiner en een comfortabele overnachting.

Bekijk de video

Over NNO

Bij het Noord Nederlands Orkest (NNO) hoort u live muziek van eeuwen geleden die ook nu nog spannend is, eigentijdse klassieke muziek en cross-overs met popmuziek, film en dans. Het is dan ook niet voor niets, dat de NNO één van de beste orkesten van Nederland is; het is hét symfonieorkest van Noord-Nederland maar ook regelmatig te gast in andere delen van het land zoals in Het Concertgebouw in Amsterdam. De solisten en dirigenten die u bij een NNO-concert ziet en hoort zijn met zorg uitgekozen. Het zijn specialisten met karakter en (inter)nationale bekendheid.

Over Lauswolt

lauswolt_achterLandgoed Lauswolt mag zichzelf tot één van de mooiste landgoederen van Nederland rekenen. Gelegen tussen de meren en bossen van Friesland, biedt het landgoed een ongekende rust en luxe. Geniet van de onovertroffen gastvrijheid, verbeter uw swing op de nabijgelegen golfbaan, ontspan in het Wellness Centre of verken de op 20 minuten gelegen steden Leeuwarden of Groningen.

Lauswolt Zomerconcert arrangement

7604-lr.jpg__704x560_q85_crop_subsampling-2Geniet met het Lauswolt Zomerconcert arrangement van een uniek openluchtconcert van het Noord Nederland Orkest. Tijdens de avond zal een culinair driegangendiner worden geserveerd. Om uw verblijf compleet te maken zal u na een muzikale avond overnachten in een comfortable hotelkamer en geniet u van Het Bilderberg Ontbijt in de ochtend. Lees meer.

Alleen het concert meemaken?

Ook om alleen het concert te beleven bent u van harte welkom! Voor meer informatie en reserveringen kunt u een e-mail sturen naar: lauswolt.reservation@bilderberg.nl.

Laat een reactie achter