Fietsvakanties in het voorjaar 2015

Geniet van het voorjaar met een heerlijke fietstocht door de prachtige natuur.

  Het voorjaar is weer in volle gang. De lentekriebels komen naar boven. Het is weer tijd voor heerlijke fietstochten! Genieten van uitgestrekte heidevelden, Limburgse heuvels en Veluwse bossen; Nederland heeft het allemaal. Bilderberg zet de mooiste fietsgebieden en populairste fietsarrangementen voor u op een rijtje.

   

  zuid limburgNederland Fietsland

  Nederland, het land boordevol natuurlijk schoon. Met vele natuurgebieden, die verschillen van bos tot open heidevelden en van vlakke weilanden tot heuvelige gebieden. Een land waar van alles te beleven is, in een natuurlijke omgeving.

  Veluwe

  De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland. Een uitgestrekt natuurgebied rijk aan diversite soorten natuur, omringt met steden als Apeldoorn, Arnhem, Ede en Harderwijk. Grote delen van de Veluwe bestaan uit stuwwallen, maar ook bos en heide passeren regelmatig de revue. Met tussen de natuur gelegen kleine dorpje en bijzondere musea zoals het Kröller-Müller museum. Dit alles zorgt voor een fijne afwisseling bij  het fietsen. Fietsend door de prachtige en grootste natuur, valt uw oog zelfs op de kleine details. Als een van de mooiste fietsgebieden van Nederland, komt je van alles tegen. Laat je verassen door de prachtige tuinen van een verborgen landgoed, of kom in de ochtendschemer oog in oog te staan met een koppel herten in het bos.

  Bilderberg biedt diverse bijzondere fietsarrangementen voor de Veluwe. Zo combineert u bij het Van Gogh arrangement uw fietstocht met een bezoek aan de beroemde Van Gogh tentoonstelling in het Kröller-Müller museum en fiets u met het Liberation fietsarrangement een prachtige route langs historische punten uit de Tweede Wereldoorlog. En wilt u meerdere dagen fietsen? Kies dan voor het driedaags E-bike arrangement bij een van onze Veluwe hotels of fiets in vier dagen van hotel naar hotel met het unieke Klavertje Vier Arrangement.

  sportief-fietsen-koppel-79903264_fietsend_koppel_kl_jpgZuid Limburg

  De schoonheid van Limburg biedt genoeg mogelijkheden voor een prachtige fietstocht. De omringende steden zoals Maastricht, Venlo, Valkenburg en Sittard zorgen voor een zeldzame combinatie van natuur, cultuurlandschap en stedelijkheid die je zelden aantreft in Europa. De vitaliteit van de regionale economie en de kwaliteit van het Limburgse leven met culinaire hoogstanden, zijn de ingrediënten voor wonen, werken en leven.

  Limburg ligt precies op diverse breukvlakken, die ervoor zorgen dat het beste van verschillende werelden hier samen komt. Dit heeft de regio gemaakt tot wat zij is: een open, internationale, innovatieve en vitale samenleving. Limburg kent diverse deelgebieden die onderling sterk van karakter verschillen: de stedelijkeheid van bijvoorbeeld Venlo en Maastricht, met een prachtig landschapspark in het midden. In het Heuvelland vind je vooral rust, ruimte en natuur met hier en daar een sluimerend dorpje langs riviertjes die diepe dalen hebben uitgesleten. Limburg trekt veel wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers en kent een breed aanbod  aan wellnessvoorzieningen.

  Wilt u ook met een fietsarrangement fietsen in Limburg? Met de elektrische fiets in het Bilderberg E-bike arrangement legt u moeiteloos langere afstanden af. U bedwingt eenvoudig het weelderige heuvellandschap en kunt u genieten van de schoonheid van Limburg. Breng ook eens een bezoek aan de gezellige dorpjes met echte Limburgse gastvrijheid.

  Utrechtse heuvelrug

  De Utrechtse Heuvelrug is een zandrug in het landschap van de Nederlandse provincies Utrecht en Noord-Holland tussen de randmeren in het noordwesten en de Rijn in het zuidoosten. Met diverse gebieden die verschillen van dichte bossen tot heidevelden en open water, vormt de Utrechte Heuvelrug een prachtige omgeving om heerlijk tot rust te komen. Tijdens een rustgevende wandeling of een actieve fietstocht kunt u de diversiteit van de Utrechtse heuvelrug proeven. Maak eens kennis met bruisende steden zoals Amersfoort en Utrecht en bezoek de prachtige omgeving van Hoevelaken.

  Wilt u ook genieten van de veelzijdigheid in dit gebied? Met diverse arrangementen biedt Bilderberg u de mogelijkheid de regio te leren kennen. Met het Proef Amersfoort arrangement van Bilderberg heeft u een ideale start voor een kennismaking met de regio. U verblijft twee nachten in Hotel De Klepperman, in een comfortabele kamer inclusief Het Bilderberg Ontbijt en diverse kortingsvouchers voor in de omgeving. Voor een buitenlands tintje kunt u kiezen voor het Op naar de Wijngaard arrangement. U geniet van twee overnachtingen en brengt een bezoek aan de wijngaard in Nijkerk. Voor onderweg krijgt u een goed gevulde picknickmand mee, om even lekker te genieten tijdens de fietstocht.

   

  veluwe-s

  Fiets en overnachten in natuurlijke rust

  Met verschillende locaties in een natuurlijke omgeving, biedt Bilderberg u de mogelijkheid te genieten van het natuurlijk schoon in Nederland. Met verschillende arrangementen kunt u een heerlijke fietsvakantie plannen voor in het voorjaar. Bekijk meer

  E-bike arrangement

  Ontdek al het moois dat Nederland te bieden heeft per elektrische fiets met het Bilderberg E-bike arrangement. Uitgestrekte heidevelden, karakteristieke polders, Limburgse heuvels of Veluwse bossen; Nederland heeft volop natuurschoon. Naast twee overnachtingen inclusief Het Bilderberg Ontbijt, een driegangendiner, een lunchpakket en mooie fietsroutes in de omgeving van het hotel, heeft u één dag (de tweede dag van uw verblijf) de beschikking over een E-bike. Elk Bilderberg hotel in het E-bike arrangement is gevestigd op een unieke locatie en biedt een ideaal startpunt voor uw fietstocht. Maar of u nu gaat voor een korte of lange route, dankzij de elektrisch aangestuurde fiets heeft u altijd de volle vaart er in!

  Klavertje vier fietsarrangement

  Met het Bilderberg Klavertje Vier Fietsarrangement fietst u in vijf dagen door de prachtige natuur van de Zuid-Veluwe, de Hoge Veluwe en de Over-Betuwe. Terwijl u tussentijds overnacht en geniet van de gastronomie, gastvrijheid en luxe die u van Bilderberg gewend bent. Dát is het beste van twee werelden! De fietsroutes van het Klavertje Vier Fietsarrangement zijn gebaseerd op het Fietsroutenetwerk. U kunt de routes ook naar uw eigen hand zetten. Een extra ommetje of juist een kortere weg? Het kan allemaal. Bilderberg zorgt in ieder geval voor leuke tips en bezienswaardigheden voor onderweg.

   

  Laat een reactie achter