De 10 mooiste foto’s van onze gasten

Bekijk en beleef de mooiste momenten van de unieke Bilderberg locaties

De belevenissen van onze gasten zijn van groot belang voor Bilderberg. Door de jaren heen zijn er al een groot aantal foto’s toegestuurd van uw belevenissen bij Bilderberg. Met veel plezier ontvangen wij uw foto’s via onder andere social media. Uit deze vele toegestuurde foto’s hebben wij daarom een kleine selectie gemaakt voor u.

 

 

FullSizeRender (3)Dessert Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle
Restaurant W is dé plek om culinair te genieten van alles dat de Franse keuken ons te bieden heeft. Onder leiding van onze chef de cuisine Kees Mellink kunt u genieten van de mooiste creaties. Ingestuurd via Instagram door Esmee Pater.

 

 

FullSizeRender (5)Aanzicht Bilderberg Hotel Jan Luyken in Amsterdam
Hotel Jan Luyken is een charmant boutique hotel dat midden in het levendige Amsterdamse museumkwartier ligt. Gevestigd in een authentiek herenhuis en met een bijzondere gastvrijheid, is het hotel de ideale uitvalsbasis om Amsterdam te verkennen. Ingestuurd via Instagram door Authencchica Naomi.

 

 

FullSizeRender (4)Omgeving Bilderberg Château Holtmühle
In de schitterende Limburgse natuur voelt u zich meteen welkom. Limburg staat bekend om uitgestrekte heuvellandschappen, groene bossen en eindeloze velden. De natuur nodigt uit om er eens heerlijk op uit te trekken voor een stevige wandeling of heerlijke fietstocht. Ingestuurd via instagram door Esther Schmidt.

 

 

 

hond BBAanzicht Hotel De Bilderberg in Oosterbeek
In de prachtige bossen van de Veluwe ligt Hotel De Bilderberg. Waar u het hotel ook uitwandelt u staat zo midden in het schitterende Veluwse bos, ideaal voor wandelingen (met de hond). Ingestuurd via TripAdvisor door Diepedro.

 

 

bilderburgerDe Bilderburger
De Bilderburger kwam tot stand na een wedstrijd onder personeel van Bilderberg. Tijdens de finale maakte Michel van Dijk van het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam de meeste indruk op de vakjury met zijn Bilderburger. Bekijk hier ook het filmpje van de Bilderburger! Ingestuurd via Twitter door Bram Verbogt.

 

 

12003953_761307013991927_5818232672390017060_nOmgeving Hotel De Bovenste Molen in Venlo
Hotel De Bovenste Molen is dicht gelegen bij de Kasteeltuinen van Arcen. Door de Kasteeltuinen loopt u zo urenlang langs schitterende tuinen met de prachtigste kleuren en geuren. Overal zijn beekjes, schitterende watervallen en vijvers te vinden. Ingestuurd via Facebook door Pe WeGe.

 

 

Foto SBSlaapkamer Hotel ’t Speulderbos in Garderen
Bij Bilderberg Hotel t Speulderbos kunt u samen met de hele familie genieten van een ontspannen verblijf. Ook kinderen zijn bij Bilderberg meer dan welkom. Kijk hier voor meer informatie over onze kindvriendelijke hotels en onze speciale faciliteiten arrangementen. Ingestuurd via Instagram van Hacools.

 

 

FullSizeRender (2)Dessert Restaurant De Kersentuin in Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam
Het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin is geopend. Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 30 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in. Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Ingestuurd via Instagram door Enamourez.

 

 

hertjeOmgeving Hotel De Buunderkamp in Wolfheze
Hotel De Buunderkamp is één van Bilderberg haar trotse hotels in de Veluwe. Het natuurgebied van Het Nationale Park De Hoge Veluwe in de omgeving is een prachtig Nationaal park waar bossen, zandverstuivingen en uitgestrekte heides te bewonderen zijn. Ingestuurd via Tripadvisor door JunaLuna.

 

 

Lauswolt aanzicht bloemAanzicht Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag
Vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag staat bekend om haar persoonlijke service en grenzeloze gastvrijheid.Onze fameuze gastvrijheid en een sublieme keuken zorgen ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Ingestuurd via de mail.

 

 

Heeft u ook nog een leuke, mooie of inspirerende foto van uw verblijf bij één van onze Bilderberg Hotels? Laat een reactie achter in de comments op dit blog of tag ons op Facebook en Instagram.

Graag tot ziens bij Bilderberg!

Laat een reactie achter