De 10 mooiste golflocaties in Nederland voor u op een rij

Golfen op prachtige locaties en in de buurt van Bilderberg hotels

  In Nederland zijn er heel veel verschillende locaties te vinden waar heerlijk gegolft kan worden. Bilderberg heeft voor u 10 prachtige locaties op een rijtje gezet, verspreid door het hele land.

   

  De 10 mooiste golfbanen

  Speciaal voor u heeft Bilderberg de 10 mooiste golf locaties op een rij gezet. Locaties die verschillen van omgeving. Van de prachtige glooiende Limburgse landschappen tot aan de prachtige heidevelden op de Veluwe.

  Veluwe

  1. Golfen bij Edda Huzid biedt u 18 prachtige holes in het licht glooiende landschap. De baan ligt tussen de Veluwse bossen en zorgt met de vele obstakels voor een uitdaging op de greens. Na de inspanningen op de baan kunt u heerlijk genieten in het sfeervolle Clubhuis van een heerlijk hapje en drankje.

  Golfclub De Heelsumse2. De golfbaan in Heelsum is een van de meest avontuurlijke banen in Nederland. Met ruige bunkers, diepe graskuilen en heide kunt u een balletje slaan in een schitterende omgeving. De Heelsumse golfclub laat u het hele jaar door golven beleven zoals het is bedoeld.

  3. Golf- en businessclub de Scherpenbergh staat bekend om de vele zakelijke mogelijkheden. Daarnaast wordt ook de informele sfeer die de golfclub bied veel benoemd en geroemd. De prachtig uitgestrekte greens zorgen ervoor dat u voor zowel ontspanning als het onderhouden van een zakenrelatie prima uit de voeten kunt.

  Friesland

  4. Golf en Country Club Lauswolt biedt u een prachtige en rustige omgeving om te golfen. Geniet van het Friese landschap, waar u naast de open velden ook stukken bos en heide tegen zult komen. Sla een lekker balletje weg in de rust op de lastigere golfbanen dan u op het eerste oog zult verwachten.

  Limburg

  C779BD3A6D36-25. Bij golfcomplex De Golfhorst vindt u de perfecte combinatie van gezelligheid en golfen. Met een hoogteverschil van 35 m verspreid over de hele baan, komt u gedurende het spelen voor prachtige vergezichten te staan over naastgelegen akkers en weilanden. Naast een uitstekende plek om een lekker balletje te slaan, kunt u hier ook prima terecht voor diverse activiteiten.

  6. Bij Burggolf Herkenbosch waant u zich in het buitenland, dit door de combinatie die ontstaan is tussen de van nature aanwezige hoogteverschillen en de authentieke bosrijke omgeving. U kunt hier een heerlijke bal slaan, maar voor de minder actieve golfers kunt u vanaf het terras over de gehele baan uitkijken.

  7. De Peelse Golf is een golfbaan in een landelijke omgeving in het noorden van Limburg. Deze baan met een glooiend karakter en veel water biedt een uitdaging om uw slag weer eens te oefenen.

  8. In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De golfbaan met het afwisselde karakter maakt golfen op deze baan erg aantrekkelijk. Sommige holes zijn omringd door fruitbomen terwijl andere holes een prachtig uitzicht bieden op het omringende landschap.

  9. Golfbaan Henri Chappelle ligt erg gunstig in de streek van 3 grenzen. Voor zowel bezoekers uit Nederland als België en Duitsland, kunt u zich op deze prachtige golfbaan, met bunkers en waterhindernissen, laten verrassen.

  10. wittem-nieuwe-hole-2-woij-952x312Golbaan Wittem is een unieke golfbaan met prachtige vergezichten over het glooiende heuvellandschap van Zuid Limburg. Voor zowel gevorderden als beginners is dit een baan met veel uitdagingen.

   

  Bilderberg hotels in de buurt

  Na een actieve dag golfen is het tijd voor wat ontspanning. Een heerlijke massage, de sauna in of even een duik in het zwembad. Met diverse Bilderberg hotels is de buurt is dat mogelijk. Wilt u een combinatie met overnachten en golfen? Ook dat kan bij Bilderberg. Met het Bilderberg Golfarrangement is het mogelijk bij diverse hotels door Nederland te overnachten in combinatie met een dag golfen. Bilderberg geeft u een overzicht van hotels die een golfarrangement aanbieden.

  Het golfarrangement houdt het volgende in:

  • 1, 2 of 3x overnachting
  • 1, 2 of 3x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1x riegangendiner
  • 1 of 2 keer een greenfee

  beeld_lauswoltHotel Klein Zwitserland ligt gelegen naast de Heelsumse Golfclub, waar u lopend naar toe kunt. Hotel De Bilderberg ligt op 5 kilometer afstand van dezelfde golfbaan. Hotel De Keizerskroon biedt u een golfarrangement aan met greenfee voor Golf- en Businessclub De Scherpenbergh, gelegen op 12 kilometer afstand van het hotel. Residence Groot Heideborgh biedt u een arrangement aan met een greenfee voor golfbaan Edda Huzid, gelegen op ruim 6 kilometer afstand.Gaat u liever golfen in de prachtige Limburgse landschappen? Dat kan. Hotel De Bovenste Molen, Chateau Holtmule en Kasteel Vaalsbroek bieden arragementen met diverse golfbanen in de buurt, gelegen op ongeveer 20 kilometer afstand van het hotel. Met diverse golfbanen in Limburg kunt u alle kanten op. Als laatste biedt Bilderberg u het golfarrangement bij Landgoed Lauswolt. Deze golfbaan is gelegen in de achtertuin van het landgoed, waardoor u vanuit het hotel zo op de prachtige greens staat.

   

  Lees meer

  Laat een reactie achter