Verras jouw vader op Vaderdag

Weet jij al wat je jouw vader geeft op Vaderdag?

Het is weer bijna Vaderdag. Tijd om jouw vader eens lekker te verrassen en in het zonnetje te zetten. Heb jij al een leuk idee voor Vaderdag of ben je nog steeds aan het twijfelen wat het wordt. Bilderberg heeft een aantal leuke tips voor jou op een rijtje gezet om de keus wat makkelijker te maken.

Vaderdag tip 1

031032_BONBON BEUF-500cropTrakteer je vader op een culinaire belevenis. Kies voor een heerlijk verfijnd diner in Restaurant De Kromme Dissel in Heelsum of ga voor een culinair menu in Rotterdam bij Restaurant The Park – geïnspireerd door Erik van Loo.

Vaderdag tip 2

Family-cycling-IV-SS-1024x682Geniet met het hele gezin op Vaderdag in een rustige omgeving, midden in een bruisende stad of natuurlijk landschap. Ga bijvoorbeeld voor het Kids For Free Arrangement bij Hotel de Buunderkamp en geniet van de prachtige omgeving met het hele gezin. Bent u cultureel ingesteld, dan kunt u ervoor kiezen met het hele gezin een museum te bezoeken in combinatie met een overnachting bij Bilderberg. Kies uit diverse arrangementen zoals het Van Gogh Arrangement of het Rijksmuseum Arrangement.

Vaderdag tip 3

bilderberg_cadeau_card.jpg__1044x660_q85_crop_subsampling-2Een cadeaucheque is altijd een goed cadeau om te geven. Verwen jouw vader met een vrij te besteden cadeaucheque van Bilderberg, die ingeleverd kan worden bij één van de 17 Bilderberg hotels, of ga voor het Bilderberg Cadeau Arrangement met een luxe overnachting en een uitgebreid ontbijt.

Laat een reactie achter