Wie nomineert u voor de Young Captain Award 2016?

Donderdag 1 en vrijdag 2 september op Landgoed Lauswolt

Inmiddels bestaat de Young Captain Award al 12 jaar, en ook dit jaar wordt De Young Captain Award weer uitgereikt voor de toekomstige leiders van de BV Nederland. Dit jaar wordt het uitdagende en interactieve programma van de Young Captain Award gehouden bij Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beesterzwaag.

De nieuwe generatieyoung-captain-award-logo

De nieuwe generatie leiders loopt zich warm. Een generatie die leiderschap ziet als een maatschappelijke, persoonlijke en economische verantwoordelijkheid. Stichting Young Captain Nederland maakt deze leiders zichtbaar. Elk jaar doen er een groot aantal kandidaten mee die door hun bedrijven zijn voorgedragen omdat zij een sterke potentie hebben om op het hoogste niveau hun onderneming te kunnen ondersteunen en te representeren. Het aanbieden van een podium geeft er een extra boost aan de ambitie en talenten van de kandidaten. Deze aanmoediging maakt de Young Captain Award een uniek concept.

Daarnaast treft een bijzondere groep van verschillende Nederlandse topmanagers elkaar om verschillende vraagstukken te lijf te gaan op het snijvlak van bedrijfsleven en samenleving. Deze Young Bilderberg Conferentie wordt georganiseerd om initiatief van de Stichting Young Captain en Nyenrode Business Universiteit. De conferentie is vernoemd naar de analogie van de Bilderberg Conferentie, die in 1954 voor het eerst werd georganiseerd in Hotel De Bilderberg in Oosterbeek.

Nomineer uw Young Captain 2016

Kent u een veelbelovend zakelijk leider of wilt u zelf in aanmerking komen voor de Young Captain Award? Dan kunt u hier uw kandidaat aanmelden. Kijk hiervoor nog wel even goed naar de criteria. U kunt kandidaten aanmelden op 22 augustus vóór 17:00 uur.
Nieuw dit jaar is het Young Captains Program op donderdag 1 en vrijdag 2 september op Bilderberg Landgoed Lauswolt. Deelname aan het Young Captains Program is exclusief voor kandidaten voor de Young Captain Award. Kandidaten krijgen een unieke inkijk in de dynamiek van de bestuurskamer en duiken in de noodzakelijke competenties voor een toekomstige Board Room positie.

Wilt u meer weten over de Young Captain Award, bekijk dan de onderstaande video.

 

Laat een reactie achter