Jaarlijkse Haringparty bij Parkhotel Rotterdam groot succes

Ruim 200 gasten vieren opening van haringseizoen

Ook dit jaar heeft Bilderberg Parkhotel Rotterdam het haringseizoen op feestelijke wijze geopend. In de sfeervolle stadstuin van het hotel werd er geproost op het nieuwe haringseizoen en natuurlijk geproefd van de echte Hollandse Nieuwe.

Jaarlijkse Haringparty

De Haringparty van het Parkhotel is inmiddels een bekend fenomeen in Rotterdam. Ruim 200 gasten waren dit jaar bij het feest aanwezig. De middag werd mede mogelijk gemaakt door De Kuyper, Schmidt Zeevis, The Barrelproof en Kwast Wijnkopers.

Haring Party - Parkhotel Rotterdam      Haring Party - Parkhotel Rotterdam

 

Parkhotel Rotterdam

Het Parkhotel is gelegen in het hart van een kolkende havenstad Rotterdam. Lopend bent u zo bij het Museumpark met het Museum Boijmans van Beuningen of de gezellige Witte de Withstraat. Maar ook het centrum, het Centraal Station of de Markthal zijn binnen loopafstand. Culinair kunt u uw hart ophalen bij ons prijswinnend restaurant The Park  Inspired by Erik van Loo, dé hotspot voor zowel Rotterdammers als onze gasten. Daarnaast biedt het Parkhotel de rust en persoonlijke service passend bij een luxehotel. Dit is ook weer terug te zien in de service voor de zakelijke gast. De vergaderruimtes van Bilderberg Parkhotel Rotterdam combineren rust, luxe en stijl. Midden in het bruisende hart van Rotterdam, maar toch vol rust en privacy. De 8 vergaderruimtes van Bilderberg Parkhotel Rotterdam zijn recent gerenoveerd en van alle moderne faciliteiten voorzien. Het Parkhotel is het ultieme Rotterdamse hotel voor zowel de zakelijke als particuliere bezoeker.

Lees meer over Het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam.

 

Laat een reactie achter