Ga er op uit tijdens Pasen 2015

Geniet van een romantisch paasweekend, een heerlijke paasbrunch of een weekend weg met het gezin!

  Heeft u al plannen gemaakt voor Pasen? Het lange paasweekend dit jaar is perfect om met het gezin naar de Veluwe te gaan of juist een stedentrip te maken. Lees hier inspirerende tips om het paasweekend onvergetelijk te maken!

  Paasbrunch

  Een echte traditie tijdens Pasen is met stip op één: de paasbrunch! Ga dit jaar genieten van een heerlijke paasbrunch buiten de deur. Laat u verwennen met partner of de hele familie bij één van de Bilderberg hotels. De kinderen kunnen zelfs in verschillende hotels paaseieren gaan zoeken met de paashaas.

  paasbrunchHeeft u al zin gekregen in de Bilderberg paasbrunch? Bij meerdere Bilderberg hotels staat er met Pasen een heerlijke paasbrunch voor u klaar. Met onder andere verse producten van het Vlaamsch Broodhuys, luxe beleg en huisgemaakte sappen. Klik hier voor meer informatie over de paasbrunch en om te reserveren.

   

  Pasen met het hele gezin

  Wilt u liever een lang weekend weg met het hele gezin? Het paasweekend is perfect om een extra lang weekend weg te gaan. Pasen valt namelijk op zondag 5 en maandag 6 april. De kindvriendelijke hotels van Bilderberg heten u graag welkom! Zo kunt u een weekend lang genieten van de heerlijke paasontbijten, een driegangendiner met kinderbuffet en overnachten in de speciale familiekamers. Heerlijk tot rust komen terwijl de kids buitenspelen of samen eieren versieren en zoeken.

  kind_pasen

  Ook met Pasen een lang weekend weg met het hele gezin? Kies uit verschillende kindvriendelijke Bilderberg hotels. Bekijk hier alle hotels en boek!

   

  Romantisch overnachten

  Geniet van een romantisch weekend weg tijdens het paasweekend. Kom samen tot rust midden in de natuur of bezoek juist een bruisende stad. Welk hotel u ook kiest, u geniet hoe dan ook van heerlijke overnachtingen, paasontbijten en een culinair driegangendiner met wijnarrangement. Wat dit romantisch weekend extra speciaal maakt, zijn de fietsen die u ontvangt op de tweede dag inclusief fietsroutes om de omgeving te ontdekken. Eerst kunt u wel fijn uitslapen, want in dit weekend geldt een ‘late check-out’ tot 12.00 uur!

  samenpasen

  Wilt u er ook samen tussenuit? Kies dan voor een romantisch paasweekend met z’n tweeën midden in de natuur, in een bruisende stad of aan het strand! Boek hier.

   

  Een culinair driedaags paasspecial

  Houdt u ook zo van culinair genieten? Combineer de mooiste gerechten met twee overnachtingen in het Paasweekend! Verblijf bij gastrvije Hotel Klein Zwitserland in Heelsum. Dit hotel heeft een sterrenrestaurant, De Kromme Dissel, waar u geniet van een paaslunch en een variatie van kleine hapjes. Een driegangendiner staat voor u klaar op paaszaterdag in restaurant De Kriekel. Kortom, voor een weekend culinair genieten bent u van harte welkome bij Hotel Klein Zwitserland.

  krommedissel_

  Het Paasweekend vieren met culinaire gerechten? Boek dan het culinair driedaagse paasspecial! Bilderberg Hotel Klein Zwitserland is gelegen midden in de prachtige natuur. Het is heerlijk tot rust komen in dit gastvrije en sfeervolle hotel.

  Laat een reactie achter