Grand Hotel Wientjes is gerenoveerd

Ontdek de Hanzestad vanuit een charmant hotel

  Hotel Wientjes is een begrip in Zwolle en omstreken. Dankzij de centrale ligging en de persoonlijke aandacht van onze mensen is Grand Hotel Wientjes een intiem en klassiek hotel in het hart van de Hanzestad. Afgelopen maanden heeft er binnen het hotel een grote renovatie plaatsgevonden!

  regulierehotelkamerwientjesa-lr

  Kamers

  Een groot gedeelte van de kamers van het hotel zijn grondig onder handen genomen. Onder andere de badkamers hebben een make-over gekregen. De kamers passen weer helemaal bij deze tijd, maar sluiten ze nog steeds aan bij de authentieke sfeer van het Grand Hotel. In februari vindt er een tweede renovatie op de planning. Dan zijn onder andere de vergaderzalen aan de beurt.

  badkamerregulierehotelkamera-lr

  Ontdek Zwolle

  De Hanzestad Zwolle is een bezoekje meer dan waard. Trek er gerust maar meer dagen voor uit, want één dag is niet voldoende om de stad te beleven. Zwolle heeft een historische binnenstad met veel bezienswaardigheden, zoals Museum de Fundatie en Waanders in de Broeren, restaurants die geroemd worden om hun culinaire hoogstand, gezellige terrassen en kroegen, een gezellige binnenstad met gastvrije winkeliers en natuurlijk volop mogelijkheden voor avondje uit!

  gangwientjesa-lr

  Benieuwd geworden naar ons gerenoveerde hotel in Zwolle? We nodigen u van harte uit om een keer te komen overnachten.

  Graag tot ziens in Bilderberg Grand Hotel Wientjes!

   

  Laat een reactie achter