“In verband met mijn afwezigheid ben ik er niet. De reden is dat ik weg ben”.

Wat is jouw favoriete out-of-office-reply?

  Zoals Hagar Jobse aangeeft in haar artikel, is het verstandig om zo nu en dan je out-of-office-reply aan te zetten. Je functioneert hierdoor uiteindelijk beter. Of je nu een hele dag in een meeting zit of op vakantie gaat, je hebt ervoor gekozen om jouw out-of-office-reply aan te zetten. Maar dan breekt het volgende dilemma aan. Wat is nu een leuke en pakkende out-of-office-reply? Met deze #outofoffice afwezigheidsberichten doe je zeker inspiratie op.

  Naar een collega

  Beste collega,

  Dank je wel voor je e-mail.

  Mijn antwoord zal echter nog even op zich laten wachten. Ik ben namelijk tot [datum] #outofoffice. Hoofd leegmaken, lijf opladen, inspiratie opdoen, dat soort dingen.
  [Datum] sta ik weer voor je klaar. Vol frisse energie. En dan sta jij bovenaan mijn lijstje. Kan je niet zo lang wachten? Dan heb ik een aantal geweldige collega’s die je vast verder kunnen helpen. Mail naar [email] of neem contact op met mijn collega [naam] via [e-mail].

  outofoffice-iconen

  Naar extern

  Hallo!

  Dank je wel voor je e-mail. Mijn antwoord zal echter nog even op zich laten wachten. Ik ben namelijk tot [datum] #outofoffice. Hoofd leegmaken, lijf opladen en inspiratie opdoen op een zonnig eiland.
  Maar: [datum] ben ik weer terug, vol nieuwe energie. Kan je niet zo lang wachten? Dan heb ik een aantal geweldige collega’s die je vast verder kunnen helpen. Neem contact op met mijn collega [naam] via [e-mail] of bel [telefoon] en vraag naar [naam].

  Groeten,

  [naam]

  Overigens hoef je niet per se op vakantie te gaan om dat #outofoffice effect te krijgen. Je kan het ook krijgen van een mooie wandeling in het bos, een smaakvol diner met goed gezelschap of een inspirerende meeting. Benieuwd hoe? Op www.bilderberg.nl/outofoffice laten we het graag zien. Ga mee!

   

  outofoffice-man

  Algemeen

  Ik ben op dit moment #outofoffice. En dat zouden we allemaal vaker moeten doen. Even buiten de muren van je kantoor. Dat werkt inspirerend en brengt het beste in je naar boven. Kijk maar op www.bilderberg.nl/outofoffice 

  Op dit moment ben ik met mijn collega’s #outofoffice en inspiratie aan het opdoen voor ons bedrijf. Morgen ben ik er weer en sta jij bovenaan mijn lijstje.

  Heb jij nog een leuke out-of-office-reply die je met ons wilt delen? Laat het ons weten!

  Laat een reactie achter