“We staan open voor alle vragen en suggesties. Kan niet, bestaat niet”.

Trainen met je sportploeg? Of speciale voedingswensen tijdens de meeting? Kom naar De Klepperman!

  Nabij Amersfoort ligt het karakteristieke Bilderberg Hotel De Klepperman. Het hotel omvat o.a. drie Veluwse boerderijen waarvan het oudste gedeelte dateert uit 1888. Op zakelijk gebied is Hotel De Klepperman erg gewild. Regelmatig keren bedrijven terug om te vergaderen, te dineren en natuurlijk te overnachten in het hotel. Maar ook sportploegen (verschillende jeugdteams) en instanties waarbij voeding centraal staat, boeken graag hun meetings bij De Klepperman. Waarom komen deze groepen zo graag bij De Klepperman? Peter Reinders, Meeting en Eventregisseur bij Hotel De Klepperman te Hoevelaken, vertelt het in dit artikel.

  kl-dak

  Centrale ligging

  Het hotel ligt vlakbij de oprit van de A1, waardoor steden zoals Amersfoort, Utrecht en Amsterdam makkelijk te bereiken zijn. Peter: “Meerdere sportclubs vanuit het noorden van het land die moeten spelen tegen FC Utrecht komen voor de wedstrijd bij ons lunchen en de wedstrijd voorbespreken”. De Klepperman ligt in het centrum van Hoevelaken, een gezellig dorp dat midden in de driehoek Amersfoort, Nijkerk en Barneveld ligt. “Wat het voor sportploegen extra aantrekkelijk maakt om bij ons te trainen, is dat wij nauw samenwerken met lokale ondernemers en de plaatselijke voetbalclub, SC Hoevelaken. De teams kunnen hier exclusief aan de slag met hun trainingskamp”, aldus Peter.

  Flexibiliteit

  Trainings- of vergaderschema’s van sportploegen of bedrijven veranderen regelmatig. Zo kan het zijn dat er last minute wordt gekozen om de planning toch nog te wijzigen. “Dit kan ook betekenen dat de maaltijden veranderen. Dit wordt natuurlijk gelijk geregeld. Wij werken hier met erg korte lijnen, waardoor we hier goed op in kunnen spelen”. De invulling van de bijeenkomst wordt van te voren uitvoerig besproken, maar na een dag sporten of vergaderen kunnen de wensen veranderen. “Wil men uiteindelijk toch een ander menu waar poffertjes en hamburgers op staan? Wij verzorgen dat met alle plezier! We staan open voor alle vragen en suggesties. Kan niet, bestaat niet”.

  kl-backhuys

  Gezonde en duurzame voeding

  “Een goede, eerlijke en heerlijke maaltijd is naast hygiëne, een speerpunt binnen onze keuken, onder leiding van Fred van der Gaag. Inmiddels hebben wij hiervoor ook al twee keer op rij een award gewonnen binnen Bilderberg”. Heeft er iemand een allergie? Wij zorgen voor een volwaardig alternatief menu”. De Klepperman is daarom ook bijzonder trots op hun samenwerking met een instantie die zich inzet om met gezonde en natuurlijke voeding mensen te laten ervaren wat voeding met hen doet. In nauwe samenspraak hebben de chefs een aangepast menu ontwikkeld.

  Meer weten over een op maat gemaakt voorstel voor een bijeenkomst? Neem dan contact op met Peter Reinders op 033 – 2534120 of via klepperman.reservation@bilderberg.nl

  Laat een reactie achter