Kerstinspiratie voor organisaties

De leukste activiteiten met je hele team om de feestdagen in te luiden.

  De feestdagen komen er weer aan! Dit betekent een tijd van samen komen, genieten, uitjes en meer. De meeste van deze uitjes ondernemen we met onze familie of vrienden. Maar is het niet juist leuk om onze collega’s eens in de watten te leggen?

  Er zijn genoeg leuke activiteiten rondom de feestdagen om je medewerkers in de kerstsferen te brengen. Of misschien wil je ze liever verrassen met een leuk cadeau onder de kerstboom. Je kunt er op verschillende manieren voor zorgen dat je werknemers zich extra speciaal voelen tijdens de feestdagen. Meer inspiratie nodig? Hieronder bespreken we de leukste kerstinspiratie voor organisaties.

  Belevingsdiner

  belevingsdinerHeerlijk dineren, wie houdt daar nu niet van? Hoe leuk is het om dit een keer op een andere manier te doen. Zo maakt iedereen een unieke ervaring mee die zeker bij blijft. Dit belevingsdiner is er zeker één om niet te vergeten. Een voorbeeld van het menu kunnen wij vast geven.

  • Voorgerecht: luxe ‘kattenvoer’ geserveerd uit blik.
  • Hoofdgerecht: jacht gepresenteert door de jachthoorn blazers.
  • Dessert: frikandel met friet, mayonaise en een Mars.

  Het belevingsdiner is op meerdere Bilderberg locaties mogelijk, bijvoorbeeld Bilderberg Hotel De Keizerskroon. Geniet samen met je collega’s van een unieke beleving.

  GPS fietstochtSenior Man and woman exercising with bicycles outdoors, they are a couple

  Bilderberg Résidence Groot Heideborgh geeft de mogelijkheid om een heerlijke fietstocht mee te maken. Samen met je collega’s sportief bezig zijn en opzoek naar verschillende routes. Nederland is een echt fietsland dus dit is de uitstekende manier om de Veluwe op de fiets te verkennen. Op iedere plek waar de GPS je brengt staat een heerlijke aperitief voor je klaar.

  De paardentram

  Weer even terug in de tijd… je laten vervoeren met een paardentram. Een leuke ervaring voor al je medewerkers. De paardentram brengt jullie naar Paleis het Loo wat naast Bilderberg Hotel De Keizerskroon ligt. Eenmaal aangekomen bij dit prachtige paleis in Apeldoorn staat er een bijzondere tentoonstelling op jullie te wachten. Maar dat is nog niet alles: een heerlijk culinair diner om na te genieten van de gezellige dag mag zeker niet ontbreken.

  Winter BBQ

  bbqBij de feestdagen hoort lekker eten. En hoe kunnen we nou op een betere manier de winter inluiden dan een lekkere BBQ! Kom genieten van een gezellige BBQ met kampvuur en heerlijk eten bij Bilderberg Hotel De Buunderkamp. Alles is tot in de puntjes verzorgd zodat je met het je hele team alvast de feestdagen kan inluiden.

  IJssculpturen

  Plezier maken is een belangrijk element in deze workshop. In kleine groepen sculpturen hakken en de mooiste creaties maken. Deze workshop is erg creatief en iedereen kan laten zien wat ze in huis hebben. Van al dat ijs krijg je het vast koud, dus een sterren diner als afsluiting is een goed idee! Bij Bilderberg Hotel Klein Zwitserland ben je met je hele team van harte welkom om een creatieve middag te beleven en te genieten van een culinair diner.

  Moorddiner in De Klepperman

  Goed opletten, de juiste vragen stellen en reageren op ontwikkelingen. Dit is allemaal belangrijk tijdens het moordiner. Onder het genot van heerlijk eten en een goed glas wijn los je raadsels op. Samenwerken is erg belangrijk want jullie willen de moorden wel op tijd oplossen natuurlijk! Bij Bilderberg Hotel De Klepperman kun je terecht voor een spannend moorddiner.diner

  Spetterend feest tot in de kleine uurtjes

  Wil je het jaar feestelijk afsluiten? In de theatervormige feestzaal van Hotel ’t Speulderbos dans je tot in de kleine uurtjes. Aankleding, catering en muziek kunnen volledig worden verzorgd. En wil je aan het eind van de avond niet meer naar huis? Dan is het uiteraard mogelijk om te blijven overnachten.

  WinterWonderland

  Terugblikken op de afgelopen jaren met je team. Kom samen bij de warmte van de vuurkorf, met een lekker glas gluhwein, winterpunch en marshmallows om te roosteren; het wordt een warme winter!

  Bourgondisch genieten in Zuid-Limburgvb

  De glooiende heuvels van Zuid-Limburg zijn een perfect decor voor een sfeervol kerstevent. Borrelen, dineren of feesten op het 15e eeuws landgoed van Kasteel Vaalsbroek? Alles is mogelijk. Combineer het event bijvoorbeeld met een wijnproeverij of intiem diner in het kasteel.

  cadeauWil je je werknemers nog verwennen met een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Denk dan aan een Bilderberg Cadeaucard of Bilderberg Cadeau Arrangement.

  Hopelijk heb je genoeg inspiratie gekregen om het hele team een leuk uitje te bezorgen. Bij Bilderberg is het mogelijk om veel verschillende activiteiten te ondernemen, voor ieder wat wils dus. Meer inspirerende ideeën nodig? Bilderberg helpt je graag. Neem contact met ons op via business@bilderberg.nl of via 0317 362 266.

  Graag tot ziens bij Bilderberg!

   

   

  Laat een reactie achter