Neem je huisdier mee

Kom overnachten in een Bilderberg hotel, samen met je gezin.. en je huisdier!

  Wil jij je huisdier altijd bij je hebben maar wil je toch een weekend weg? Dat is mogelijk bij Bilderberg! Bijna elk hotel is bij Bilderberg diervriendelijk, dus hier kun je je trouwe viervoeter gewoon mee naartoe nemen. Lees hieronder dé tips om je huisdier mee te nemen naar een Bilderberg hotel.

  Tip 1: Boek op tijd

  Zorg ervoor dat je op tijd aan geeft dat je een huisdier mee wilt nemen naar het hotel. Niet elke kamer is namelijk geschikt voor huisdieren dus hier houden we graag rekening mee.

  Couple Walking Dog Through Winter Woodland

  Tip 2: Kosten

  Houd er rekening mee dat een huisdier meenemen naar een Bilderberg hotel kosten met zich meebrengt. Deze kosten verschillen per hotel, elk hotel heeft hier namelijk andere afspraken en regels over. Lees meer over de prijzen per hotel op onze website.

  Tip 3: Bench mee

  Bij de volgende Bilderberg hotels is het belangrijk om een bench mee te nemen: Hotel De Bilderberg, Hotel De Buunderkamp en Parkhotel Rotterdam. Bij de rest van de hotels waar huisdieren zijn toegestaan is dit niet nodig!

  Tip 4: Twee huisdieren mee?

  happy time on the big bed at the hotel for dog

  Meer dan één hond meenemen? Dat kan gelukkig ook bij een aantal Bilderberg hotels. Bij Bilderberg Hotel De Bovenste Molen, Europa Hotel, Garden Hotel, Château Höltmuhle, Hotel Jan Luyken, Hotel De Keizerskroon, Hotel Klein Zwitserland, Landgoed Lauswolt, Hotel ’t Speulderbos, Grand Hotel Wientjes en Hotel Wofheze zijn er zelfs 2 huisdieren toegestaan. Zo hoef je geen keuze te maken, maar neem je ze lekker allebei mee.

  Tip 5: Van harte welkom Family Walking Dog Through Winter Woodland

  Mocht je gezellig een weekend weg willen met je huisdier en overnachten in een Bilderberg hotel dan ben je van harte welkom. Alleen bij Bilderberg Hotel De Klepperman en Résidence Groot Heideborgh zijn er geen honden toegestaan. Wil je toch in de omgeving van deze hotels overnachten? Dan is Bilderberg Hotel ’t Speulderbos een goede keuze, er zijn hier huisdieren toegestaan én het is ook nog eens een echt familiehotel. Perfect voor een uitje met het hele gezin dus!

  Wanneer je nog een leuk uitje voor het hele gezin zoekt, bekijk dan vooral deze blog. De herfstvakantie komt er weer aan dus genoeg tijd om de leukste plekken van de Veluwe te ontdekken.

  Laat een reactie achter