Kinderdagen bij Paleis het Loo

Speciaal voor kinderen!

Van 9 juli tot en met 21 augustus gaan kinderen ‘Aan de slag’ op Paleis het Loo in Apeldoorn. Bij dit evenement maken uw kinderen kennis Aan de slag op Paleis Het Loo Foto Paleis Het Loo (1000654) - kleinmet vier belangrijke en vooral koninklijke beroepen.

Daarnaast zijn er in het paleis een groot aantal koninklijke objecten te zien in de kindertentoonstelling. Het is dan ook mogelijk om de makers van deze kunstwerken te ontmoeten, waarna de kinderen zelf een koninklijk object kunnen ontwerpen. Dit event is voor kinderen een super leuk event om mee te maken: de Koning digitaal aankleden, beroepen uit oefenen en nog veel meer activiteiten.

Hotel De Keizerskroon, is pal naast Paleis Het Loo gelegen en is tot eind jaren 60 persoonlijk bezit van Koningin Wilhelmina geweest. Samen met de hele familie genieten van een ontspannen verblijf bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon? Bij een overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen tot en met 11 jaar alleen voor de eventuele kosten voor het bijzetten van een extra (kinder)bed. Wilt u een bezoek brengen aan Paleis Het Loo, de Apenheul of het Kröller-Müller museum? Dan wordt dit graag voor u geregeld vanuit Hotel De Keizerskroon.

Kijk hier voor meer informatie over onze kindvriendelijke hotels!

keizerskroonWilt u vorstelijk vertoeven in een sfeervol hotel waar gastvrijheid de scepter zwaait? Reserveer dan nu een overnachting bij Hotel De Keizerskroon, gelegen naast Paleis het Loo.

Graag tot ziens in Hotel De Keizerskroon!

Laat een reactie achter