Mooie awards van Hotels.nl voor Bilderberg

En daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op!

  Afgelopen week zijn de awards van Hotels.nl bekend gemaakt. Alle gasten die via deze website een verblijf hebben geboekt, mogen een review schrijven over hun ervaringen. Afgelopen jaar zijn er meer dan 43.000 reviews ingevuld, waardoor er bij elk hotel een gemiddelde reviewscore wordt vermeld. Deze score is gebaseerd op vijf verschillende onderdelen: prijs/kwaliteit, hygiëne, service, comfort en ligging. Bilderberg heeft maar liefst vier awards binnen weten te halen en daar zijn wij natuurlijk heel erg trots op.

  De Awards

  De awards van Hotels.nl worden uitgereikt in vier categorieën:

  1. Top 3 hotels
  2. De beste hotels per thema
  3. De beste hotels per provincie
  4. De beste hotels per stad

  De prijzen voor Bilderberg

  Bilderberg heeft maar liefst vier prijzen in handen gekregen voor Bilderberg Hotel De Keizerskroon, Bilderberg Europa Hotel Scheveningen en Bilderberg Parkhotel Rotterdam.

  keizerskroon-award-hotels-nlHotel De Keizerskroon in Apeldoorn heeft de award gekregen voor ‘Beste Hotel op de Veluwe 2016’, met een reviewscore van 8.5.
  Als u zich op en top gast wilt voelen, komt u voor een heerlijk verblijf naar Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn. Het hotel ligt pal naast Paleis Het Loo en heeft 93 royale kamers. Na een korte wandeling door de schitterende omgeving staat u midden in het chique centrum van Apeldoorn. Aann het eind van de dag strijkt u voldaan neer om soeverein te dineren in nieuwe restaurant Kingstreet. Bron foto

   

  europa-award-hotels-nlIn de categorie ‘Beste Hotel van Scheveningen 2016’ heeft het Europa Hotel Scheveningen gewonnen, met een reviewscore van 8.4.
  Het Bilderberg Europa Hotel ligt direct aan de gezellige boulevard van Scheveningen. De comfortabele hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en u maakt vrij gebruik van zwembad en sauna. Bron foto

   

   

  parkhotel-award-hotels-nlHet Bilderberg Parkhotel in Rotterdam heeft maar liefst twee prijzen gewonnen. Een in de categorie ‘Beste Hotel van Zuid-Holland’ en een in de categorie ‘Beste Hotel van Rotterdam’ met een gemiddelde reviewscore van een 8.9.
  Het Parkhotel  biedt u de rust en persoonlijke service passend bij een luxe hotel in het hart van een kolkende havenstad. Lopend bent u zo bij het Museumpark met het Museum Boijmans van Beuningen of de gezellige Witte de Withstraat. Culinair kunt u uw hart ophalen bij ons prijswinnend restaurant The Park – Inspired by Erik van Loo, dé hotspot voor zowel Rotterdammers als onze gasten. Bron foto

  Bilderberg wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het winnen van deze mooie awards!

  Wij hopen u graag in 2017 weer te mogen verwelkomen in één van onze gastvrije hotels.

  Laat een reactie achter