Reserveer nu uw kaarten voor Disney’s The Lion King

Musicalarrangement inclusief entreekaarten, overnachting en ontbijt

  De wereldberoemde hitmusical The Lion King is al vanaf oktober 2016 te bewonderen in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Deze magische en hartverwarmende musical heeft al vele bezoekers weten te verrassen.  Zet je zintuigen op scherp en laat je meenemen in het verhaal van Simba, herbeleef de kracht van Disney’s koning der musicals.

  Wereldberoemde klassieker

  Wie kent hem niet, de meest succesvolle tekenfilm aller tijden. Met meer dan 70 awards en 80 miljoen bezoekers wereldwijd mag deze musical trots zijn op haar geschiedenis. Bekend geworden dankzij het prachtige verhaal over ‘The circle of life’ van het welp Simba. Onder leiding van wereldhits als ‘Can you feel the love tonight’ en ‘Hakuna matata’ is het niet alleen een must-see maar ook een muzikale beleving van begin tot einde.

  Reserveer je eigen troon

  Verzeker u en uw gezelschap van de beste troon in het theater en combineer het avondje uit met een hotelovernachting op loopafstand van het AFAS Circustheater. Boek een van de Lion King Arrangementen bij het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen en geniet van luxe en comfort dat het bruisende Scheveningen te bieden heeft.

  lionking_290x290_algemeen61. Entree met hotelovernachting

  Entreekaarten voor de musical inclusief een overnachting in een comfortabele kamer in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet. Daanraast mag u vrij gebruik maken van het zwembad, de fitnessruimte, de sauna en het Turkse stoombad.

   

  lionking_290x290_algemeen42. Entree met overnachting en diner

  Entreekaarten voor de musical inclusief overnachting en een driegangendiner. De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet en kunt u gedurende u hele verblijf gebruik maken van de fitness en sauna, het Turkse stoombad en het zwembad.

   

  lionking_290x290_algemeen33. VIP Entree

  Voel u even als een VIP met het Lion King VIP Arrangement. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje, er is een parkeerplaats voor u gereserveerd en reserveert de VIP Loge entreekaarten. U overnacht in een Deluxe kamer en het arrangement is inclusief ontbijtbuffet en driegangendiner.

   

  Het Europa Hotel is een prachtig hotel aan de boulevard van bruisend Scheveningen. Maak uw verblijf op Scheveningen onvergetelijk en overnacht bij Bilderberg Europa Hotel Scheveningen. Het sfeervolle hotel heeft een perfecte ligging aan de boulevard van Scheveningen, op loopafstand van het AFAS Circustheater.

  Graag tot ziens bij het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen!

  Laat een reactie achter