Anastasia hét Broadway-succes

Ervaar een dag als nooit tevoren met het Anastasia Musical Arrangement

Het Bilderberg Europa Hotel biedt vanaf 5 september een geweldig arrangement aan: je kunt een bezoek aan het internationale Broadway-succes ‘’Anastasia’’ combineren met een gedenkwaardige overnachting aan de kust van Scheveningen.

Het verhaal van Anastasia
Laat je vanaf 5 september meeslepen in het indrukwekkende verhaal van Anya, die door het leven gaat als weeskind en zich niks van haar verleden herinnert. Samen met haar enige bagage, een muziekdoosje, gaat ze op avontuur om haar ware identiteit te achterhalen. Beetje bij beetje ontdekt ze haar geschiedenis en komt ze erachter erg veel overeenkomsten te hebben met Anastasia Romanov. Zou ze de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas kunnen zijn? Anastasia zit vol met heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums. De musical kreeg in het buitenland al geweldige recensies en nu komt Stage Entertainment met de Nederlandse versie!

‘’Captivating, beautifully staged and emotionally vital. Anastasia hits the sweet spot!’’ – The Hollywood Reporter

Het Anastasia Musical Arrangement
Voor of na de musical kan je een heerlijke strandwandeling maken of aanschuiven en genieten van de beste service bij het Europa Hotel. Bilderberg biedt drie verschillende Anastasia Musical Arrangementen aan, de één nog luxer dan de ander. Met alle drie de arrangementen krijg je onder andere een overnachting in ons sfeervolle Europa Hotel in Scheveningen, gelegen op loopafstand van het AFAS Circustheater, eersterangs entreekaarten voor de musical Anastasia, een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis toegang tot ons zwembad en de sauna.

Europa Hotel Zwembad

Ben jij net zo enthousiast als ons en kun je niet wachten tot het 5 september is? Voor meer informatie over ons Anastasia Musical Arrangement kun je hier terecht.

Laat een reactie achter