Nieuwe eventlocatie bij Hotel De Bilderberg

Breng je meeting of event naar buiten met Summer in the Woods

  Op zoek naar een fantastische locatie voor een meeting of event? Ontdek Summer in the Woods, de nieuwe outdoor eventlocatie van Hotel De Bilderberg. Vanaf begin april tot eind september zal er op het landgoed van Hotel De Bilderberg een sfeervolle aangeklede tent staan, waarbij je een Italiaans familiediner, BBQ of foodfestival naar jouw wensen kunt stylen.

  Bilderberg Hotel Oosterbeek

  Bilderberg Hotel Oosterbeek

  Outdoor eventlocatie Summer in the Woods
  ‘’De aanleiding voor het starten van Summer in the Woods is het daverende succes van Winter in the Woods’’ vertelt General Manager Janneke van Beuzekom. ‘’Er is veel vraag naar bijzondere manieren om als organisatie, team of partners bij elkaar te komen. De buitenlucht geeft daarbij iedere bijeenkomst een extra dimensie’’. Summer in the Woods is een buitenactiviteit van Hotel De Bilderberg en brengt met Italiaanse sferen de gasten op een nieuwe manier bij elkaar. Summer in the Woods is voornamelijk gericht op zakelijke gasten, die op een gezellige manier willen samenkomen na een meeting, maar de buitenactiviteit is ook zeker geschikt voor sportclubs of grote families.

  Beleving op maat
  Bij Summer in the Woods staan ontspanning, samenzijn en plezier hoog in het vaandel. De prachtig aangeklede stretchtent biedt plek voor 100 personen, en in overleg zelfs voor 200 personen. Janneke: ‘’Door in goed overleg te gaan met de klant, zorgen we ervoor dat we een echte belevenis creëren’’.

  Ga jij voor een Italiaans familiediner waar je aan lange tafels kunt genieten van de lekkerste gerechten, voor een BBQ met de beste vis- en vleesgerechten bereid op houtskool of toch voor het foodfestival met verschillende stands? Naast de keuzes die je hebt in eten, kun je ook kiezen voor een programma met onder andere muziek, teambuilding of een pubquiz. Op deze manier zorgt Hotel De Bilderberg ervoor dat er genoeg opties zijn voor iedereen. Iedere bijeenkomst wordt tot in de puntjes geregeld en alle wensen die je hebt met betrekking tot catering, aankleding en zitmogelijkheden zijn bespreekbaar. Dit wil je toch meemaken?

  Bilderberg Hotel Oosterbeek

  Bilderberg Hotel Oosterbeek

  Groen & doen
  Wil jij op een ontspannen manier en in een groene omgeving bijkomen van een vergadering, de teamspirit van jouw sportclub verbeteren of een geweldig georganiseerd diner hebben met je familie? Kijk dan eens op de pagina van Summer in the Woods voor meer informatie!

  Laat een reactie achter