Kasteel Vaalsbroek winnaar Nationale Meeting Award 2019

  De Nationale Meeting Award wordt jaarlijks uitgereikt aan meeting- en eventlocaties in Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap. Kasteel Vaalsbroek ging er vandoor met de eerste prijs in de categorie Extra Large.

  De nominaties
  Bilderberg was genomineerd in twee categorieën: Het Europa Hotel in Scheveningen was een kanshebber in de categorie Large en Kasteel Vaalsbroek in Vaals was een kanshebber in de categorie Extra Large. Het Europa Hotel werd derde in haar categorie en Kasteel Vaalsbroek ging uiteindelijk met de eerste prijs naar huis in de categorie Large.team-vaalsbroek

  “We vonden het lastig om een winnaar te kiezen, maar uiteindelijk heeft het betrokken personeel van Bilderberg Hotel Vaalsbroek de doorslag gegeven. Iedereen die we hebben gesproken, is bevlogen en vertelt graag over zijn of haar werk. De locatie maakt de beloftes over zalen en uitstraling waar. Vergaderen in de buitenlucht is mogelijk met flip-overs en zitzakken in de tuin, net als diverse teambuilding activiteiten. De hotelkamers zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien” vertelt juryvoorzitter Ron van Steenis.

  Kasteel Vaalsbroek al eerder beloond
  In januari 2019 werd Kasteel Vaalsbroek genomineerd voor de publieksprijs van MeetingReview, de grootste reviewsite voor meetings en events. Het prachtige Kasteel Vaalsbroek, gelegen in Limburg, heeft ook voor deze nominatie de eerste prijs in ontvangst mogen nemen, omdat ze een geweldige beleving creëren bij meetings.

   

  Laat een reactie achter