In het jaar van de Bij heeft Bilderberg Hotel Wolfheze in het kader van het duurzaamheidsbeleid haar Bijenhotel geopend. Verdeeld over vijf bijenkasten verblijven er op dit moment circa 80.000 bijen in Wolfheze. Chef-Kok Jacco Rozenberg en Tuinman Onno Nuismer hebben zich geschoold tot imker en zijn verantwoordelijk voor het Bijenhotel.
Naast Imker is Jacco ook de Chef-Kok van Bilderberg Hotel Wolfheze, graag wil hij zijn gasten eigen gemaakte honing serveren bij de gerechten. En afgelopen week was het dan zo ver: het slingeren van de honing.
Zie hieronder hoe Imker Jacco Rozenberg maar liefst 10 kg honing uit de bijenkast haalt!
Ben jij ook benieuwd naar ons Bijenhotel? Je bent van harte welkom voor een rondleiding met een van onze imkers. Mail naar reservations.wolfheze@bilderberg.nl of neem telefonisch contact op: 026 333 78 52.
Gerard
Rauwe honing die deze imker slingert is geweldig!