Zakelijke gasten beoordelen Bilderberg Business concept met 8.4

Het ‘Bilderberg Business concept’ is door ruim 200 zakelijke gasten beoordeeld met een gemiddelde score van 8.4. Sinds de introductie in september vorig jaar hebben alle respondenten zelf het nieuwe business concept kunnen ervaren. De persoonlijke aandacht van de Maître B’, de locaties en de ambiance scoorden het hoogst in de eindbeoordeling, gevolgd door de gezonde eet- en drinkconcepten en het aanbod aan actieve Fit Breaks.

Een goede balans tussen bewegen, eten en drinken en ontspannen is cruciaal om goede prestaties te kunnen leveren. Daarom is het ‘Bilderberg Business concept’ opgezet. 

“Bilderberg wil het voorbeeld geven in de hotelbranche en heeft zich ingezet voor de realisatie van vitale programma’s, zowel voor onze medewerkers als voor onze gasten”, aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg. “De respondenten die hebben meegewerkt aan het onderzoek verblijven regelmatig in vergaderaccommodaties in het hele land. Hierdoor hebben zij een goed beeld van het aanbod in de markt. De hoge waardering die zij aan het vernieuwde concept toekennen, is voor ons een goede indicatie dat ons aanbod aansluit op de wensen.”

Maître B’
Elke bijeenkomst of vergadering wordt begeleid door een persoonlijke assistent: de Maître B’. Van de respondenten geeft 23,4 procent hieraan de hoogste waardering. Doordat de Maître B’. het eerste aanspreekpunt is, zijn de communicatielijnen korter en kan er sneller en beter opvolging aan vragen en wensen worden gegeven.

Referenties van zakelijke klanten staan op http://www.bilderberg.nl/business/referenties/.

Laat een reactie achter