Gedurende het Management Support Event 2011 op donderdag 10 en vrijdag 11 november konden bezoekers genieten van diverse workshops in het Bilderberg Beurstheater. Elke workshop had een uniek karakter, en vormde een perfecte gelegenheid om de nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het vakgebied van management support te volgen.

Clarins startte met een workshop over huidverzorging. De bezoekers kregen nuttige tips en voor hen lag er een leuk presentje klaar met verzorgingsproducten. In de workshop Social Media werden alle do’s en dont’s toegelicht. Ineke van de Laak inspireerde de aanwezigen met een workshop over Business Etiquette. Onderwerpen die aan bod kwamen waren o.a. verbale en non-verbale communicatie en dresscodes. De dag werd afgesloten met een heerlijke proeverij, waarbij de gasten genoten van smaakvolle gerechten met een professionele uitleg.

Tijdens het event konden bezoekers persoonlijk kennismaken met de Maître B’ van Bilderberg, Frank van Wijk. Hij zorgde voor on-top service en bezoekers konden met hem op de foto. Bekijk hier de foto’s.

Benieuwd naar de workshops die gegeven zijn? Doe alsnog inspiratie op met de Powerpoint presentaties.

De presentatie van Social Media bekijken?
Interesse in de presentatie van Business Etiquette?

Laat een reactie achter