Bilderberg introduceert gezond en fit business concept

Bilderberg introduceert een nieuw business concept dat is samengesteld in samenwerking met bewegingsexperts, diëtisten en klanten. Onderdelen van het nieuwe concept ‘Bilderberg Business’ zijn gezonde eet en drink concepten, de Maître B’ en de Bilderberg Fit Breaks.

Er wordt steeds meer gevraagd van medewerkers en managers. Een goede balans tussen bewegen, eten en drinken en ontspannen is cruciaal om topprestaties te kunnen leveren. Bilderberg Business zorgt voor deze balans.

Culinair en gezond
Dries van der Vossen, Algemeen Directeur: “Bij Bilderberg hechten we grote waarde aan de dagelijkse eet en drink momenten; men komt even tot rust en doet weer nieuwe energie op. Daarom hebben we speciaal voor onze gasten een nieuw ontbijt, lunch en break concept samengesteld. Gezond, ambachtelijk, biologisch en lokaal zijn belangrijke elementen hierin. Uiteraard mooi gepresenteerd en met onze vertrouwde culinaire kwaliteit.”

Maître B’
Naast de Maître D bestaat nu ook de Maître B’. Altijd aanwezig, in ieder hotel. De Maître B’ zorgt ervoor dat zakelijke bijeenkomsten bij Bilderberg een echte business beleving krijgen. Het ‘gewone’ buitengewoon goed doen is normaal, de Maître B’ zorgt voor de on-top service.

De Maître B’ in actie:
[youtube=http://youtube.com/w/?v=tSG5Bq1RAZw]

Bilderberg Fit Breaks
Nieuw in de dienstverlening zijn de Bilderberg Fit Breaks. Dries van der Vossen: “We  hebben vijf korte workshops samengesteld, die onder begeleiding van professionele trainers op iedere locatie kunnen worden uitgevoerd. Er is keuze uit een zumba les, hardloopclinic, yoga of pilates oefeningen en een intensieve bootcamp. Deze korte onderbreking doet wonderen voor het vervolg van de meeting doordat gasten alerter, creatiever en effectiever zijn.”

Voor meer informatie gaat u naar: www.bilderberg.nl/business.

Met vriendelijke groet,
Bilderberg

Laat een reactie achter

1 comment

  1. Waarchtig boeiend! Ben je toevallig van plan nog meer van dit soort artikels te maken? Laten we het hopen. Ik ben ten minste in hoge mate verbaasd. Ga beslist zo door!