Nannie van Berkel-Broers winnares secretaressedictee 2011 georganiseerd door Bilderberg en Management Support

Nannie van Berkel-Broers is uitgeroepen tot winnares van het Secretaressedictee 2011. Vijftig finalisten kwamen donderdag in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh bijeen om te strijden voor de titel. Het finale dictee werd voorgelezen door journalist en tv-presentator Philip Freriks. De tweede en derde plaats zijn bereikt door Esther Romeijn-van der Lee en Ylse van Lanen.

Maar liefst 4.500 secretaressen deden mee aan de online voorrondes van het dictee, dat dit jaar voor de tweede keer werd georganiseerd door Bilderberg en Management Support. De vijftig beste deelnemers uit de voorrondes zijn uitgenodigd voor de finale.

De winnares ontving een geheel verzorgd weekend in een Bilderberg hotel – mét de beschikking over een Porsche! De dag werd afgesloten met de prijsuitreiking en een feestelijke borrel.

“Voor secretaressen is het excelleren in de Nederlandse taal onderdeel van hun vakmanschap. Voor Bilderberg komt vakmanschap tot uiting in de culinaire beleving en persoonlijke aandacht voor onze gasten. Bilderberg is er dan ook trots op het secretaressedictee te mogen organiseren”, aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg.

Voor v.l.n.r.:  Philip Freriks, Esther Romeijn-van der Lee, Ylse van Lanen, Nannie van Berkel-Broers en Judith Winterkamp (auteur finale Secretaressedictee).

Achter v.l.n.r.: Marlies Wopereis (auteur finale Secretaressedictee), Cas Wegman (Uitgever Management Support) en Arlette Gilbert (Directeur Marketing en Revenue Management van Bilderberg).

Bekijk de foto’s van het Secretaressedictee 2011: http://bit.ly/ocMdJC.

Wilt u weten hoe goed u de Nederlandse taal beheerst? Laat een reactie achter en wij sturen u het dictee toe!

Met vriendelijke groet,
Bilderberg

Laat een reactie achter

8 comments

 1. Wim Willems

  Als een van de weinige mannelijke managementassistenten had ik graag mee wilen doen aan dit dictee, maar helaas is het door bepaalde omstandigheden er niet van gekomen.
  Daarom doet u mij een groot plezier als ik dit dictee toegestuurd krijg.
  Met vriendelijke groet,
  Wim Willems

  • Bilderberg

   Leuk dat u het dictee wilt ontvangen. Wij zorgen ervoor dat u het dictee vandaag toegestuurd krijgt. Veel succes!

   Met vriendelijke groet,
   Bilderberg

 2. Helaas is de aankondiging voor het dictee mij ontgaan, maar het lijkt mij interessant om een volgende keer in overweging te nemen om deel te nemen.
  Om een inhoudelijk beeld te krijgen zou ik graag het dictee willen ontvangen.

  • Bilderberg

   Wellicht kunt u volgend jaar deelnemen, houd hiervoor ons Bilderberg Blog in de gaten zodat u weet wanneer de voorrondes starten. Om u een voorproefje te geven, sturen wij u vandaag het dictee toe. Wij wensen u veel succes!

   Met vriendelijke groet,
   Bilderberg

 3. Pieter van Diepen

  Ik ben een ‘dicteetijger’ en altijd nieuwsgierig naar dicteeteksten. Vorig jaar als niet-secretaresse aan de voorronde meegedaan. Leuk.

 4. Ylse van Lanen

  Ik wil uiteraard graag proberen dit jaar hoger te eindigen dan mijn derde plaats in 2011. Wanneer starten de voorrondes weer?
  Groet, Ylse van Lanen.

  • Bilderberg

   Beste mevrouw Van Lanen,

   Leuk, dat u er aan denkt! Helaas wordt dit jaar het Secretaressedictee niet georganiseerd door Bilderberg en Management Support. Wij hebben nog een boek: ‘Hoe spel je dat?’ van Judith Winterkamp en Marlies Wopereis, heeft u dit boek al? Anders sturen wij het u graag toe.

   Met vriendelijke groet,
   Bilderberg

   • Ylse van Lanen

    Wat jammer! Volgend jaar dan maar weer hoop ik.
    Het boek heb ik al.
    Met vriendelijke groet, Ylse.