Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe recepten. Bilderberg staat voor eerlijke gerechten, met zorg gekozen en ambachtelijk bereid. Dit vindt u terug in dit energiegevende recept.
Bouillon van verse tomaten en laurier
Ingrediënten
> 1 kg verse (Hollandse) rijpe tomaten
> 5 stuks kleine schone sjalotten
> 2 blaadjes verse laurier
> 2 liter water
> 4 stuks witte peperkorrels (gekneusd)
> 1/2 teentje knoflook
Bereidingswijze
Was de tomaten en halveer ze. Voeg de sjalotten met het water, de tomaten, knoflook, peperkorrels en de laurier samen in een passende pan en breng het geheel tegen de kook aan. Twee uur laten trekken (niet koken). Haal de bouillon door een fijne zeef en breng het op smaak met zeezout en kleine hoeveelheid Tabasco. Warm serveren met fijn gesneden verse kruiden of koud met reepjes omelet.
Download het recept voor uw archief of toekomstig gebruik.
Wij zijn erg benieuwd hoe u dit recept ervaren heeft. Wilt u nog een energiegevend recept ontvangen? Laat een reactie achter en wij sturen u het recept toe!
Met vriendelijke groet,
Fred van der Gaag
Chef-Kok Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch