Stem op Bilderberg voor de prijs voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bilderberg is genomineerd voor de prijs maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) van de gemeente Renkum. De MVO-prijs wordt uitgereikt aan de onderneming die het meest succesvol is in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanaf nu kan er gestemd worden. De drie bedrijven die de meeste stemmen krijgen gaan door naar de finale. Zorg dat Bilderberg in de finale komt en stem!

MVO gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Bilderberg zet zich in op het gebied van MVO en doet meer dan de wet- en regelgeving van haar verlangt. Een onafhankelijke vakjury heeft Bilderberg geselecteerd om kans te maken op het winnen van de MVO-prijs. Het publiek kiest de drie finalisten door te stemmen op hun favoriet. De drie bedrijven met de meeste stemmen, gaan door naar de finale. Uiteindelijk maakt de jury de keuze voor de winnaar. De winnaar van de MVO-prijs ontvangt een duurzame trofee en mag zich de komende twee jaar De Beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van de gemeente Renkum noemen.

De MVO-prijs is gericht op gemeente Renkum waar Bilderberg goed is vertegenwoordigd met diverse hotels. Hotel De Bilderberg, Hotel Wolfheze, Hotel De Buunderkamp, Hotel Klein Zwitserland, Kasteel Doorwerth en het Hoofdkantoor strijden samen voor de eerste plaats.

Hoe meer stemmen, hoe groter de kans dat Bilderberg de prijs in de wacht sleept. Dus stem op Bilderberg.

Meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Bilderberg? Kijk op http://bit.ly/mYF6fD.

Hartelijk dank voor uw stem!

Met vriendelijke groet,
Bilderberg

Laat een reactie achter