Bilderberg helpt jou met het volhouden van jouw sportieve voornemen!

Vandaag is het Blue Monday! Factoren als het weer, salaris, schulden en het motivatieniveau om goede voornemens vol te houden, maken het volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall, dat de derde maandag van januari de meest deprimerende dag van het jaar is.

Je eerste drie weken volgens je sportieve voornemen zitten er al op, en bij sommigen zakt de moed alweer in de schoenen. Er ligt genoeg werk op je bureau, en aan het eind van de dag ben je blij dat je niet meer van de bank af hoeft.

Maar een uurtje actief sporten geeft je juist weer nieuwe energie zodat je er weer helemaal tegen aan kunt. Bilderberg draagt daar graag aan bij. Wie fit is, is productief! Zo ook tijdens meetings, brainstormsessies en workshops.

Daarom biedt Bilderberg: De Fit Breaks.

Tijdens een meeting verzorgt Bilderberg graag een van de Fit Breaks voor u. Zo kun je energie opdoen tijdens een hardloopclinic, een ontspannende yogales of zweten tijdens de bootcamp.

Heerlijk een uur je hoofd leeg maken, waarna jij en jouw collega’s er de rest van de dag weer tegenaan kunnen. Naast deze boost aan nieuwe energie is het een ontspannen en informele wijze van teambuilding.

Geen tijd is nu geen excuus meer! Bilderberg regelt een van de vijf Fit Breaks graag voor u. 

Benieuwd naar alle Fit Breaks van Bilderberg? http://www.bilderberg.nl/business/fit-breaks/

Laat een reactie achter