Operaliefhebbers opgelet! Het Lauswolt Zomerconcert komt eraan…

  Voor het achtste jaar op rij organiseert Bilderberg Landgoed Lauswolt zondag 8 juli samen met Het Noord Nederland Orkest (NNO) het Lauswolt Zomerconcert; een uniek openluchtconcert op het gazon voor het hotel. Speciale gast is sopraan Hila Fahima. Voor, tijdens en na het concert wordt een uitgebreide High Tea geserveerd.

  Het NNO speelt, onder leiding van dirigent Per Otto Johansson, een substantieel deel van de muziek uit het beroemde ballet De Notenkraker van Tsjaikovski, één van de absolute topwerken van de componist. Daarna zal sopraan Hila Fahima onder begeleiding van het orkest beroemde aria’s ten gehore brengen. Hila Fahima is een rijzende ster uit Israël. Zij won in 2010 de eerste prijs van het Europäischer Gesangswettbewerb in Baden Württemberg en trad al succesvol op bij de Deutsche Oper in Berlijn.

  De middag begint om 14.30 uur met een heerlijk aperitief en het eerste deel van een uitgebreide High Tea. Het concert begint om 15.00 uur en wordt om ongeveer 17.15 uur afgesloten met het laatste deel van de High Tea. Ook tijdens de pauze worden er lekkernijen verzorgd door de keuken- en bedieningsbrigade van Bilderberg Landgoed Lauswolt. Met de kleine gasten wordt ook rekening gehouden; speciaal voor hen is een kinderprogramma gemaakt en is begeleiding aanwezig.

  Kaarten zijn nu te koop! Kijk voor meer informatie op: www.bilderberg.nl/nno.

  [youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBrJ3KDfop0]

  Laat een reactie achter