Vier de Kerst met een goed glas wijn!

  wijnglasDe feestdagen staan voor de deur! Voor veel mensen betekent dat kerstdiners met een goed glas wijn. Bespaar jezelf de stress van het maken van een zesgangenmenu voor de hele familie en kom gezellig bij een Bilderberg hotel dineren. Wij hebben een groot aantal restaurants met verschillende soorten keukens. In Italiaanse, Franse, internationale maar ook regionale sferen kun je bij ons aanschuiven.

  Naast verrukkelijk eten schenken wij ook nog eens heerlijke wijnen. Ons bedieningspersoneel heeft een speciale wijncursus gevolgd. Zij kunnen je goed adviseren en alles vertellen over de wijnen. Zo ook Mara Bornkamp van Hotel De Bilderberg. Zij heeft de wijncursus gevolgd en vertelt je graag over haar ervaringen.

  ‘’De wijncursus was een leuke break van onze dagelijkse werkzaamheden. Even een middag stilstaan bij wijn. Het was erg leuk om collega’s van de andere hotels weer eens te zien en kennis met elkaar te kunnen delen. Zelf ben ik tussen de wijngaarden opgegroeid en heb ook al eerder wijncursussen gevolgd. Nog steeds leer ik van mensen met een passie voor wijn.

  Wist je bijvoorbeeld dat je de leeftijd van de wijn kunt afkijken van de kleur? Deze gaat van paars, naar rood, naar bruin. Het is leuk om gasten te kunnen vertellen wat de nieuwe wereld wijnen zo anders maakt. De wijnen zijn erg populair omdat ze een constante kwaliteit hebben, duidelijke rijke geuren hebben en er informatie voor de consument op de fles staat.william-fevre-chablis

  Een lekkere tip voor de feestdagen? De Chablis van Willam Fèvre is heerlijk bij oesters of kreeft. Natuurlijk schenken wij deze heerlijke wijn ook in Hotel De Bilderberg.’’

  Nieuwsgierig geworden naar de restaurants van Bilderberg? Je vindt ze hier.

  Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling gewenst.
  Santé!

  Laat een reactie achter