Deel ook uw passie voor wijn!

Wijnliefhebbers opgelet, al meegedaan aan de Bilderberg Facebook actie? Deel ook uw passie voor wijn en win een wijnproeverij voor twee.

Wijnproeverij voor twee

Een greep uit de mooie reacties die wij tot nu toe ontvangen hebben:

”Mijn passie voor wijn is een glaasje wijn op het juiste moment in een ontspannen sfeer met mooie verhalen. Wijnen proeven is voor mij een ontdekkingstocht!”, aldus mevrouw Van der Zwan.

”De interesse voor wijn begon op mijn 17e, toen ik als bijbaantje werkte bij wijnkopers Robbers & van den Hoogen. De vakidioten die daar werkte, vertelden energierijk en met passie over de wijnen en lieten mij de wijn optimaal beleven. Hier is de liefde voor wijn dan ook op mij overgeslagen. Nu 12 jaar later geniet ik nog steeds met volle teugen van een goed glas wijn; in de voorjaarszon en zomer van een witte, rosé of mousserende wijn met vrienden in de tuin of op het terras, in het najaar van een stevige rode wijn rondom de vuurkorf of bij een etentje. Groot fan ben ik van Italiaanse wijnen maar sinds kort kan ik de wijnen uit de ‘nieuwe wijnlanden’ Chili en Argentinië ook ontzettend waarderen. Al met
al kijk ik met veel plezier uit naar de lange herfst en winteravonden die komen gaan samen met de mensen die voor mij belangrijk zijn genieten van een mooi glas wijn!”, aldus de heer Coenen.

”Als jonge blaag in de buitendienst bij Bols mochten we ook wijnen gaan verkopen van wat nu Reuchlin Oud cs is. De wijncursus in Zeist gevolgd en een passie voor volle wijnen ontwikkeld (van Amerikaanse Zinfandels tot Amarone della Valpolicella uit Italië). Zodanig dat ik naar Californië verhuisde om daar in de wijnsector te gaan werken. Na 10 jaar weer terug in Nederland download ik de wijnkaart van elk restaurant waar ik ga eten om vooraf de wijnen te kunnen researchen en de fijnste uit te zoeken. Wat me vooral opvalt is de ongelooflijke stijging in kwaliteit van Italiaanse wijnen van de laatste jaren. Hebben we het hier overigens over de Ciccio Zaccagnini en zo ja, over de Sallis Castrum of de
Tralcetto?”, aldus de heer Tegelberg.

Deel ook uw passie voor wijn en win een bijzondere wijnproeverij voor twee.

Doe snel mee met onze Facebook actie

Laat een reactie achter