Winnaars Bilderberg Facebook Actie bekend

De winnaars van de Bilderberg Facebook Actie zijn bekend:

  1. J. Wilmsen
  2. S. Jansen
  3. E. Dijk
  4. K. Verdonck
  5. C. den Hartog
  6. G. Tegelberg
  7. E. Coesel
  8. G. van Dijck
  9. S. Kouwenberg
  10. R. Coenen

De winnaars worden uitgenodigd om op 30 november deel te nemen aan de wijnproeverij bij Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch.

Lees hieronder enkele inzendingen van de winnaars:

“Ik doe de opleiding Sommelier op het ROC Aventus van Apeldoorn. Passie is een groot woord, gaat het over het genot van de drank zelf over over de kennis die je interesseert. Bij mij strekt de passie naar beide.” Aldus Sommelier in opleiding S. Jansen.

“Mijn passie uit zich in samen reizen, genieten en proeven en romantisch vertoeven. Bij Bilderberg laten we ons graag verwennen omdat ze daar de goede wijnen kennen…”, zo rijmt mevrouw E. Dijk.

“Mijn passie voor wijn is groots! Naast het feit dat ik er voor mijn werk als Event Manager vaak mee bezig ben, is mijn avondje uit perfect met goede wijn en spijs.” E. Coesel

“Toen ik mijn man leerde kennen lustte ik absoluut geen wijn. Nu, 23 jaar verder, wenst mijn schoonvader dat ik nog geen wijn lust, al zijn goede wijnen gaan op!!! Heerlijk met z’n viertjes (mijn man, schoonouders en ik) genieten van elkaar onder het genot van een goed glas wijn, proostend op het  leven en op de goede gezondheid.” C. den Hartog.

Laat een reactie achter