Nieuwe chef voor restaurant de Kersentuin in Amsterdam

Signature Chef Stefan van Sprang van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam heeft Patrick Kessler gepresenteerd als de nieuwe chef-kok

  Patrick Kessler werkte al sinds 2016 bij De Kersentuin, en het restaurant is voor hem bekend terrein: “Ik wil vooral op dezelfde voet door blijven gaan en gewoon lekker koken”.

  De opzet van De Kersentuin blijft nagenoeg gelijk: Signature Dishes van Stefan van Sprang, vlot geserveerd met een gezonde dosis flair. Patrick Kessler volgt Wessel Ruijmgaart op, die is gestopt bij De Kersentuin om zich volledig op het openen van een eigen zaak te richten.

  Patrick Kessler en Stefan van Sprang kennen elkaar van Aan de Poel in Amstelveen, waar Kessler vijf jaar onder leiding van Van Sprang kookte, en waar hij de lichte en frisse keuken van de Signature Chef van De Kersentuin heeft leren kennen.

  1

  Chef’s Menu
  Vanaf de derde week van oktober presenteren beiden weer een nieuw Chef’s Menu: “Deze maand begint het wildseizoen en niets zo lekker als een fazant, natuurlijk op het karkas gebraden. Klassiek geserveerd met zuurkool, maar dan op onze eigen wijze.” aldus Stefan van Sprang.

  Ook voor kerst worden al voorbereidingen getroffen. “Ideeën voor nieuwe gerechten waren er natuurlijk al langer, maar met de kerstdagen mogen we echt uitpakken. Geweldig om met alle kerstdagen diner te serveren, en eerste kerstdag ook lunch”, aldus Patrick Kessler en Stefan van Sprang.

  Over De Kersentuin
  Restaurant De Kersentuin is gevestigd in het Bilderberg Garden Hotel aan het Dijsselhofplantsoen in Amsterdam-Zuid. De Kersentuin is van maandag t/m zaterdag geopend voor diner, en van maandag t/m vrijdag ook voor de lunch. Stefan van Sprang is Signature Chef van De Kersentuin en Patron-Cuisinier van Restaurant Aan de Poel** in Amstelveen.

  Laat een reactie achter