Inspiratie nodig voor een cadeau? – Ga voor de Bilderberg Cadeaucards

Verras uw (zaken)relaties met een Cadeaucard of Cadeau Arrangement

  De feestdagen komen er weer aan! En wellicht bent u op zoek naar een leuk cadeau… maar wat is leuk om te geven? Een fles wijn, bos bloemen of chocola staan eigenlijk in de ‘niet echt origineel meer’-lijst. Wij weten wel raad: geef eens de Bilderberg Cadeaucard! Of u nu uw (zakelijke) partner, familie, vrienden of kennissen iets cadeau wilt doen, ze zullen verrast zijn!

  Wat is de Bilderberg Cadeaucard?
  De naam zegt het eigenlijk al. Het is een kaart, met zowel een x bedrag of arrangement erop, die u aan iemand cadeau kunt doen.

   

  cadeaucard

  Welke cadeaucards zijn er?
  Er zijn drie opties waaruit u kunt kiezen:
  1. Cadeau Arrangement voor twee
  Een welkomstdrankje en overnachting inclusief Het Bilderberg Ontbijt

  2. Luxe Cadeau Arrangement voor twee
  Een culinair driegangendiner, bijpassend wijnarrangement, overnachting en Het Bilderberg Ontbijt

  Annika (33) kreeg dit arrangement onlangs cadeau van haar man. “Het was zo’n leuke verrassing. Meestal krijg ik voor mijn verjaardag een mooie bos bloemen van mijn man en gaan we ergens uitgebreid dineren. Afgelopen jaar was een hectisch jaar voor ons en dus wilde hij iets extra’s doen. We hebben uiteindelijk een heerlijke dag en nacht gehad bij Hotel De Bilderberg in Oosterbeek, en stiekem hoop ik dat mijn man volgend jaar weer zo’n attentie voor mij in petto heeft.”

  3. Cadeaucard
  Deze kaart is vrij te besteden bij alle Bilderberg hotels, in het restaurant van de hotels en de Wellness Centres van Bilderberg. Elk bedrag tussen de €25 en €500 is mogelijk.

  “Deze cadeaucard kwam voor mij echt als een uitgelezen kans”, vertelt Pierre (55) van het bedrijf Perspectum. “Ik heb regelmatig afspraken in Bilderberg hotels en elke keer merk ik hoe enthousiast mijn relaties zijn over de locaties van de hotels. Een aantal relaties heb ik, als extra attentie, een Bilderberg Cadeaucard gegeven om ze te stimuleren ook eens privé een Bilderberg hotel op te zoeken.”

  Wilt u na het lezen van dit blog ook een Bilderberg Cadeaucard of Bilderberg Cadeau Arrangement bestellen? Klik dan hier.

  Laat een reactie achter