Beste golfresort van Nederland

Bilderberg Landgoed Lauswolt opgenomen in lijst beste golfresorts van Leadingcourses

  In de achtertuin van Bilderberg Landgoed Lauswolt ligt Golf en Countryclub Lauswolt. Met trots mogen wij zeggen dat wij door Leadingcourses zijn uitgeroepen tot het beste golfresort van Nederland. Bij Landgoed Lauswolt vindt u een uitdagende 9- en 18 holes golfbaan verscholen in de bossen, waarbij u tegelijkertijd geniet van de rust en de prachtige natuur.

  Leadingcourses

  Jaarlijks wordt er door Leadingcourses.com de top 100 van beste golfresorts in Europa samengesteld. Een ranglijst van golfbanen met een hotel op of naast de golfbaan. Deze resort-ranglijst is voor 50% gebaseerd op het oordeel van de golfers en de andere 50% is gebaseerd op het oordeel van de bezoekers over het hotel. Met een 8,65 staat Bilderberg Landgoed Lauswolt als eerste Nederlandse golfresort op nummer 34 in de top 100 van de beste golfresorts in Europa, waar wij ontzettend trots op zijn. Benieuwd welke andere golfresorts in deze top 100 te vinden zijn? Hier vindt u de hele ranglijst.

  Bilderberg Landgoed Lauswolt

  Vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt staat bekend om haar persoonlijke service en grenzeloze gastvrijheid. Er is perfectie tot in het kleinste detail, in alles wat we doen. Deze passie voor details merkt u pas echt bij ons restaurant De Heeren van Harinxma, die is bekroond met een Michelinster. Voor een actief weekend golfen in combinatie met pure luxe en culinair genieten, bent u bij Bilderberg Landgoed Lauswolt aan het juiste adres.

  GolfclubsKunt u niet wachten om zelf op deze golfbaan te staan? Geniet dan van het Bilderberg golf arrangement, waarbij u naast een greenfee voor de 18-holes golfbaan van Golf en Countryclub Lauswolt kunt genieten van een culinair driegangendiner, overnachting en ontbijt.

  Laat een reactie achter